Vacature Administratief Medewerker Werkplaats

Administratief Medewerker Werkplaats in Zuidland

 • Ook op zaterdag bereikbaar
 • Grote voorraad onderdelen
 • Garant voor de beste service

 • Pols logo

 • Administratief Medewerker Werkplaats

Werken bij Pols

Administratief Medewerker Werkplaats

Zuidland

22,5 uur

MBO/HBO werk- en denkniveau

Ik wil solliciteren

Deze vacature is geplaatst op 22 mei 2024

Administratief

Als Administratief Medewerker Werkplaats draag je bij aan een efficiënte operationele workflow, terwijl je nauw samenwerkt met collega's van de werkplaats en het magazijn. Met jouw expertise zorg je voor een gestroomlijnde administratie van werkplaatsactiviteiten en draag je bij aan een optimale klanttevredenheid. Ben jij klaar voor deze uitdagende rol? Lees snel verder en sluit je aan bij ons enthousiaste team.

Wat doe je als Administratief Medewerker Werkplaats

Je zorgt dagelijks voor het tekstueel en administratief voorbereiden en afwikkelen van uit te voeren en uitgevoerde werkzaamheden. Je controleert of de werkzaamheden juist, begrijpelijk en volledig zijn omschreven en of alles administratief juist wordt geboekt. Waar nodig spring je bij door klanten (telefonisch) te woord te staan. Je zorgt ervoor dat uitgevoerd werk zo snel mogelijk klaar staat om gefactureerd te worden. Je werkt nauw samen met je collega's van de werkplaats en het magazijn.

Met wie werkt je samen?

Als Administratief Medewerker Werkplaats werk je nauw samen met collega's van de werkplaats en het magazijn. Daarnaast heb je regelmatig contact met klanten om hen telefonisch te woord te staan. Samen zorg je voor een soepele administratieve afhandeling van alle werkzaamheden.

Wat breng je mee?

 • Je bent taalkundig zeer sterk ontwikkeld, een tekst moet voor jou gewoon kloppen
 • Je hebt minimaal MBO/HBO werk- en denkniveau verkregen door opleiding dan wel ervaring
 • Je voelt je thuis in de wereld van de techniek en/of machines
 • Je wordt gelukkig van het afwerken van lijstjes
 • Je hebt een klant- en servicegerichte instelling, jij maakt het verschil
 • Goede communicatieve vaardigheden zijn voor jou vanzelfsprekend

Waarom jij het verschil maakt

Je bent een administratieve persoonlijkheid die op de achtergrond alles tot in detail regelt. Je stelt de klant centraal in alles wat je doet. Je bent taalkundig sterk en je benut de mensen om je heen om de doelen te bereiken. Dit alles om een snelle administratieve afwikkeling van werkzaamheden- en een hoge mate van klanttevredenheid te realiseren. Hiervoor maak je zelf overzichten vanuit de automatisering, ben je creatief in het zoeken van oplossingen en maak je keuzes wanneer het nodig is.

Wat bieden wij jou?

Bij Pols werken ruim 80 enthousiaste vakmensen dagelijks aan het "ontzorgen" van onze klanten. Kan niet bestaat niet bij Pols. Je komt te werken op een moderne, professionele en prettige bedrijfslocatie. Je krijgt volop mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling en een grote mate van zelfstandigheid. Onze wereld is dynamisch, boeiend en elke dag anders. Kortom, vele kansen voor een leuke en boeiende baan!

Word jij onze nieuwe Administratief Medewerker Werkplaats?

Sluit je aan bij het Pols-team en stuur je sollicitatiebrief en cv naar . Heb je vragen of wil je meer informatie?

Solliciteren bij Pols, zo gaat het in zijn werk

Dankzij onze informele sfeer is er ook altijd tijd voor een praatje. Drie van onze collega's vertellen graag kort wat meer over hoe zij het werken bij Pols ervaren.

Pols is een mooi familiebedrijf met veel passie voor het werken leuke collega's. Kortom, Ik kijk terug op fijne jaren bij Pols en ik hoop nog vele fijne jaren voor de boeg te hebben!

"

Enthousiast geworden?

Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op voor de mogelijkheden.

Heb je vragen? Neem contact op met:Functie:administratief medewerker werkplaats
Startdatum:22-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:23 – 23

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Polsband via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures rockanje
 2. Administratief Medewerker Werkplaats Polsband 22-05-2024

Bekijk ook andere vacatures