Vacature Allround Monteur Machinebouw

Allround Monteur Machinebouw in Maasdijk

Logiqs B.V.

Allround Monteur Machinebouw

Als allround monteur machinebouw ben je bij ons werkzaam op de montageafdeling. Op de montageafdeling realiseren we met elkaar de mooiste logistieke systemen op het gebied van tuinbouw en palletopslag. Je werkzaamheden bestaan uit het assembleren (zowel elektrisch- als mechanisch) en het testen van complete nieuwbouwmachines, maar je kan ook ingezet worden voor reparaties en revisies. Samen met een gezellig team creëer je de mogelijkheden om verbeteringen door te voeren, technische problemen op te lossen of deze te voorkomen op basis van praktisch inzicht.

Ben jij op zoek naar een uitdagende technische functie waar je geavanceerde machines mechanisch kan bouwen, elektrisch kan aansluiten en zelf kan testen? Dan ben jij de collega die we zoeken!

Vereisten

Functie-eisen

 • Afgeronde technische MBO-niveau 3/4 opleiding, in de richting van WTB, Mechatronica, Technisch onderhoud of Machinebouw.
 • Algemene ervaring in montagewerkzaamheden is een pre.
 • Je kunt technische tekeningen en elektrische schema's lezen en vertalen naar concreet handelen.
 • Je bent leergierig en praktisch ingesteld.

Wij bieden

 • Competitief salaris passend bij jouw kennis, ervaring en talent.
 • Goede doorgroeimogelijkheden.
 • Een gezellig team van collega's.
 • Een goede pensioenregeling met een hoge werkgeversbijdrage.
 • 25 welverdiende vakantiedagen met de mogelijkheid meer bij te kopen.
 • Leuke activiteiten, georganiseerd door onze personeelsvereniging)
 • Regie over jouw eigen ontwikkeling.

Wie zijn wij?

Onze naam staat voor Logistics Quality Systems én voor de jarenlange kennis en ervaring die we in vele jaren hebben opgebouwd op het gebied van interne transportsystemen voor de glastuinbouw. In de laatste jaren hebben we daarbij grote stappen gemaakt op het gebied van de automatisering van 'vertical farming'. Deze ontwikkeling gaat een flinke impact maken op de wereldwijde voedselproductie in de komende jaren.

Een global player met oer-Nederlandse roots: dat is Logiqs. Wij maken automatische teeltsystemen voor de tuinbouw, maar draaien onze technische hand ook niet om voor magazijnautomatisering of een ultramoderne vertical farm. Stuk voor stuk innovatieve-, intelligente- en modulaire systemen, waardoor het werk snel en veilig gedaan kan worden. Daarbij gaan wij tot het uiterste, want bij Logiqs weten we: als de klant succesvol is, groeien we samen. Hoewel we met 45 jaar bestaan een oude rot zijn in het vak, kun je onze ambities beter vergelijken met die van een start-up. We willen onze sector veranderen en we begrijpen heel goed dat we onze doelen alleen kunnen bereiken door middel van duurzame exponentiële groei.

Acquisitie naar aanleidingvan deze advertentiewordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren

Heb je interesse?
Stuur dan je CV en motivatiebrief naar , en je krijg zo snel mogelijk een reactie!Functie:monteur machinebouw
Startdatum:28-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Logiqs via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures rockanje
 2. Allround Monteur Machinebouw Logiqs 28-04-2024

Bekijk ook andere vacatures