Vacature Medewerker Technische Dienst

Medewerker Technische Dienst in Hellevoetsluis

Medewerker Technische Dienst - Hellevoetsluis

Hellevoetsluis, Nederland

38 uur per week

MBO

Ben jij technisch en heb je veiligheid en netheid hoog in het vaandel staan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als Medewerker Technische Dienst ben je medeverantwoordelijk voor de uitvoering van alle zaken die te maken hebben met onderhoud, storingen en reparaties op het park. Dit onderhoud voer je uit voor zowel de woningen als de faciliteiten van het park. Denk bijvoorbeeld aan het oplossen van een internetstoring, het vastzetten van een douchewand of het helpen bij het opknappen van een van de accommodaties. Samen met je collega's en het Hoofd Technische Dienst ben je het eerste aanspreekpunt bij calamiteiten voor zowel de receptie als de gasten en je kunt deze op een rustige en professionele wijze het hoofd bieden.

Verder bestaan je taken uit:

 • Installatie- en elektrawerkzaamheden;
 • Signaleren en melden van geconstateerde gebreken;
 • Opvolgen van takenlijsten en rapporteren van de voortgang aan de betrokken partijen;
 • Zorg dragen voor de periodieke controle van de groenvoorzieningen op het park;
 • In overleg het doordeweeks en/of in het weekend draaien van storingsdiensten tegen een goede vergoeding.

Wie zoeken wij?

Jij bent iemand met praktisch inzicht en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Bij EuroParcs geloven wij erin dat alles te leren valt. Zo ook binnen de techniek. Ben je ergens nog niet bekend mee? Dan neem jij initiatief bij het zoeken naar een oplossing. Dankzij jouw leergierigheid weet je zelfstandig de juiste verbindingen te leggen tussen de verschillende technische aspecten. Verder zal je op het park veel contact hebben met onze gasten en collega's. Het is daarom belangrijk dat jij jezelf representatief kan opstellen en een vriendelijk en sociaal karakter hebt. Vanwege de storingsdiensten ben je woonachtig in de omgeving, in het bezit van rijbewijs B en je beschikt over eigen vervoer.

Verder vragen wij:

 • Je bent praktisch ingesteld en werkt graag met je handen;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je bent flexibel wat betreft het werken in weekenden, in de avonduren of op feestdagen. Voor het werken op zon- en feestdagen ontvang je toeslag;
 • Fulltime beschikbaar (38 uur per week).

Wat bieden wij?

Een afwisselende baan in een vakantiesfeer! Geen dag op het park is hetzelfde en met jouw werkzaamheden heb je direct impact op de vakantiebeleving van onze gasten. Op het park werk je samen met een stel gezellige collega's in een open en informele bedrijfscultuur. Daarnaast is er ook ruimte om jezelf op persoonlijk én professioneel vlak te ontwikkelen. Kortom, op EuroParcs Poort van Zeeland hoef jij je niet te vervelen!Functie:medewerker technische dienst
Startdatum:29-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2200 – 2765
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Europarcs via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures rockanje
 2. Medewerker Technische Dienst Europarcs 29-03-2024

Bekijk ook andere vacatures