Vacature Beheerder Vastgoed - Beheerder Vastgoed

Beheerder Vastgoed - Beheerder Vastgoed in Maassluis

Menu

Stap in de dynamische wereld van Maassluis, een stad met een karakteristieke charme en een groeiende ambitie. Met ruim 35.000 inwoners en een sterke drive om door te groeien naar 40.000, is Maassluis een stad vol mogelijkheden. Hier omarmen we de toekomst met duurzame ontwikkelingen, terwijl we ons historische erfgoed koesteren.

Het hart van Maassluis klopt in onze 275 toegewijde medewerkers, die samenwerken onder het motto: 'Samen zijn wij Maassluis: investeren in een duurzame toekomst.'' Onze kernwaarden zijn de sleutel tot ons succes: we zijn ondernemend, we experimenteren, we leggen verbindingen, we nemen eigenaarschap, we reflecteren en we werken samen.

Ben jij gepassioneerd door bouwprojecten en heb je een scherp oog voor ontwerp, planning en technische aspecten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vacaturekenmerken

Voor cluster Stad zijn wij voor het team Ruimtelijk Beleid & Beheer op zoek naar een:


Beheerder Vastgoed
36 uur per week

Wat ga je doen?

Als beheerder vastgoed speel je een essentiële rol in het beheer en onderhoud van gemeentelijke gebouwen. Je draagt bij aan de duurzame instandhouding en kwaliteit van deze maatschappelijke assets of kapitaalgoederen. Hier zijn enkele van je belangrijkste verantwoordelijkheden:

 • Je ontwikkelt strategische plannen om de levensduur van gebouwen te verlengen en hun functionaliteit te waarborgen;
 • Je denkt mee over investeringen in nieuwbouw- en renovatieprojecten en zorgt ervoor dat deze aansluiten bij de gemeentelijke doelstellingen;
 • Je bent beheerder van onze volledige objectenportefeuille van circa 50 maatschappelijke objecten. Deze variëren in doel en aard van onderwijs, binnensport, cultureel en monumentaal tot bedrijfsmatig;
 • Je coördineert en begeleidt processen met betrekking tot beheer, renovatie en groot onderhoud, maar ook naar exploiteren en afstoten. Je bent betrokken bij het gehele proces tot einde levensduur. Je bewaakt de voortgang en de te behalen resultaats- en kwaliteitsafspraken;
 • Je zorgt ervoor dat werkzaamheden volgens planning en afspraak verlopen en binnen het budget blijven;
 • Beoordelen van bouwkundige aspecten van huisvestingsaanvragen voor het onderwijs, binnensport en cultuur. Je analyseert de technische haalbaarheid en impact op bestaande gebouwen;
 • Je vertaalt complexe bevindingen naar begrijpelijke taal voor bestuurlijke besluitvorming;
 • Aanspreekpunt voor externe partijen, gebruikers en omwonenden;
 • Je neemt de leiding bij specifieke projecten;
 • Je brengt expertise in en werkt samen met collega's en stakeholders.

Kortom, als beheerder vastgoed ben je een sleutelfiguur in het creëren en onderhouden van een functionele en veilige leefomgeving voor onze gemeenschap. Solliciteer vandaag nog en help ons mee te bouwen aan een nieuw en gedreven team met een heldere visie en strategie!

Wie zoeken wij?

Je hebt een diepgaand begrip van de waarde van maatschappelijk vastgoed en de betekenis voor de gemeenschap. Je streef naar een balans tussen economische waarde en maatschappelijke belang. Klantgerichtheid en het begrijpen van klantwensen zijn voor jou vanzelfsprekend. Je schakelt moeiteloos tussen verschillende taken en abstractieniveaus en je bent bedreven in plannen & organiseren en samenwerken. Dankzij je kennis van bedrijfsmatig werken kun je ons beheerproces overzien, efficiënt coördineren en beheren binnen budgetten en planningen.

Je hebt een sterk gevoel van verantwoordelijkheid en kwaliteit, wat je motiveert om altijd het beste resultaat te leveren. Doorzettingsvermogen en stressbestendigheid zijn sterke punten van jouw en je blijft kalm, zelfs in drukke situaties. Bovendien heb je ervaring met het uitzetten en controleren van werkzaamheden en je hebt een opleidingsachtergrond in bouwkunde.

Wat bieden wij?

Werken bij de gemeente Maassluis is een dynamische en boeiende ervaring die nooit verveelt. Je wordt onderdeel van een team met enthousiaste collega's, waar ruimte is voor jouw frisse perspectief, expertise en ondernemerschap.

Het salaris voor deze functie bedraagt maximaal € 5.247,- bruto per maand (schaal 10) bij een werkweek van 36 uur. Met ingang van 1 oktober 2024 wordt een salarisverhoging van 1,25% doorgevoerd op basis van de CAO gemeenten 2024 -2025. Naast het salaris bieden we:

 • Een maandelijkse opbouw van een individueel keuzebudget (IKB) van 17,05% over je salaris. Dit IKB kun je fiscaal voordelig inzetten voor een aantal zaken zoals: kopen van extra verlof (bij 36 uur maximaal 187 uur) of uitruil woon-/werk kilometers. Het bedrag periodiek uit laten betalen kan ook;
 • 144 wettelijke + 50,4 bovenwettelijke vakantie-uren per jaar (als je fulltime werkt);
 • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar met de intentie deze om te zetten in een contract voor onbepaalde tijd;
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen door cursussen en trainingen;
 • Voor deze functie geldt dat hybride werken mogelijk is. Daarmee werken we aan een juiste balans tussen online werken en werken vanuit kantoor. Dat betekent minder reistijd en reizen. Eén en ander is afhankelijk van de functie en natuurlijk jouw eigen wensen en behoeftes;
 • Thuiswerk vergoeding van € 3,- per thuiswerkdag;
 • Een thuiswerkplek vergoeding van maximaal € 750,-;
 • Een stoelmasseur die onder werktijd zorgt voor jouw ontspanning;
 • Wekelijks vers fruit;
 • Een actieve personeelsvereniging die regelmatig leuke uitjes, BBQ's of sport- en spelmiddagen organiseert.

Het gemeentehuis bevindt zich direct naast het winkelcentrum De Koningshoek en is uitstekend toegankelijk met de metro, de fiets of de auto. Via de A20 is het gemeentehuis eveneens snel te bereiken en er is ruimschoots (gratis) parkeerruimte beschikbaar.

Voel je een vonk van enthousiasme bij het lezen van deze vacature en zie je jezelf als de ideale kandidaat voor de gemeente? Streef je ernaar om te werken in een omgeving waar je volledig jezelf kunt zijn, ongeacht je leeftijd, achtergrond, geslacht, geaardheid of beperking? Solliciteer en introduceer ons in jouw unieke talenten!

In het kader van onze integriteitsnormen is het overleggen van een 'Verklaring Omtrent het Gedrag' (VOG) een vereiste tijdens de sollicitatieprocedure.

Voor deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geworven. Interne kandidaten hebben hierbij voorrang.

Informatie

Voor meer informatie over de functie kunt u contact opnemen met , Teammanager Ruimtelijk Beleid & Beheer, bereikbaar op het telefoonnummer . Informatie over de arbeidsvoorwaarden en de sollicitatieprocedure is verkrijgbaar bij Maria Tavares, HR Adviseur, bereikbaar via of via het algemene telefoonnummer van de gemeente Maassluis, tel. 14010.Functie:beheerder vastgoed
Startdatum:25-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:5247 – 5247
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Gemeente Maassluis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures rockanje
 2. Beheerder Vastgoed – Beheerder Vastgoed Gemeente Maassluis 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures