Vacature BOA met Taakaccent Milieu

BOA met Taakaccent Milieu in Maassluis

Menu

Werken bij de gemeente Maassluis betekent werken met een ambitieus team van 275 medewerkers aan een duurzame toekomst. Onze gemeentelijke organisatie kenmerkt zich door de korte lijnen en onderlinge loyaliteit. Er is volop ruimte om je te ontplooien. Waarden als ondernemen, experimenteren, reflecteren, verbinden, eigenaarschap en samenwerken vinden wij daarbij erg belangrijk. Samen zetten wij ons in om de ambities van de stad en haar inwoners waar te maken. Maassluis wil doorgroeien van 34.000 naar 36.000 inwoners, meegaan in nieuwe ontwikkelingen, haar historie koesteren en een stad blijven waar het gezellig en fijn wonen is.

Wil jij als boa samen met ons Maassluis verder brengen en werken aan tevreden inwoners, trotse medewerkers en een mooie stad? Lijkt het jou leuk om aan de slag te gaan in de brede handhaving en beschik je over een volledige boa-certificering? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren!

Vacaturekenmerken

Voor cluster Inwoners en Veiligheid zijn wij voor het team Veiligheid, Vergunningen en Handhaving op zoek naar een:
BOA met taakaccent milieu
36 uur per week

Wat ga je doen?

Als boa met taakaccent milieu werk je samen met een team van enthousiaste boa's. Dit team bestaat onder andere uit een Senior medewerker handhaving en toezicht + coördinatie, andere boa's, en een administratief medewerker die de boa's ondersteunt bij hun werkzaamheden. Het team kenmerkt zich door diversiteit en activiteit, waarbij vertrouwen, veiligheid, een goede sfeer, positiviteit, onderlinge ondersteuning en humor centraal staan. Het is belangrijk dat iedereen de ruimte krijgt om zichzelf te zijn en we elkaar waar nodig aanspreken. De samenwerking met de politie verloopt soepel. Het team Veiligheid, Vergunningen en Handhaving en de politie zijn gehuisvest naast elkaar in het Stadhuis.

In het team krijg je een functie die veel zelfstandigheid biedt. Samen met je collega's draag je bij aan een veilige en leefbare stad; een stad waarop we trots kunnen zijn. Maassluis is een stad in volle ontwikkeling. Wij omarmen deze vooruitgang en zetten ons volledig in om de boa van de toekomst te worden.

In hoofdlijnen hou je je bezig met:

 • Toezicht en handhaving in de openbare ruimte;
 • Het afhandelen van meldingen;
 • Handhaven van wetgeving zoals: Heling, alcoholwet en bestuurlijke aanpak hennep;
 • Als voornaamste focus het handhaven op milieugebied.

Daarnaast krijg je te maken met een diversiteit aan werkzaamheden, zoals het opzetten van een mobiele cameratoezichtunit of het beheren van de bodycams. Het is vanzelfsprekend dat wij participeren in diverse soorten integrale controles.

Wie zoeken wij?

Om de functie van boa met taakaccent milieu goed uit te kunnen oefenen is het van belang dat je een frisse kijk op het vak hebt. In diverse situaties kun je snel schakelen en heb je een goed gevoel voor prioritering. Je persoonlijke en professionele ontwikkeling vind je belangrijk en zet je actief in.

Voor deze functie zijn een geldig RTGB-certificaat, een geldig BOA-certificaat en een VOG- P (Verklaring Omtrent Gedrag Politiegegevens) vereist. Verder ben je in het bezit van een Alcoholwet-certificaat (of bereid deze te halen).

Om succesvol te zijn in deze functie vragen wij het volgende:

 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (in woord en geschrift);

 • Ben je bereid om onregelmatige diensten te werken;

 • Je hebt een goede fysieke en mentale conditie;

 • Je staat stevig in je (dienst)schoenen;

 • Je bent zowel een doener als een denker;

 • Je hebt het recht om legaal auto te rijden, of je bent momenteel bezig met rijlessen.

Bekijk ook zeker deze video om jouw beeld compleet te maken:
https://youtu.be/cKJKX7eq1h4

Wat bieden wij?

Een boeiende baan in een organisatie met leuke collega's waar alle ruimte is voor jouw frisse blik, expertise en ondernemerschap. Het salaris bedraagt maximaal € 3.784,- bruto per maand (schaal 7) bij een werkweek van 36 uur. Met ingang van 1 oktober 2024 wordt een salarisverhoging van 1,25% doorgevoerd op basis van de CAO gemeenten 2024 -2025.
Naast het salaris bieden we:

 • Een maandelijkse opbouw van een individueel keuzebudget (IKB) van 17,05% over je salaris. Dit IKB kun je fiscaal voordelig inzetten voor een aantal zaken zoals; het kopen van extra verlof (bij 36 uur maximaal 187 uur), uitruil woon-/werk kilometers, bedrijfsfitness, het bedrag periodiek uit laten betalen en/of ruimte om jezelf te ontwikkelen door cursussen en trainingen;
 • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar met de intentie deze om te zetten in een contract voor onbepaalde tijd;
 • Een stoelmasseur die onder werktijd zorgt voor jouw ontspanning;
 • Een onregelmatigheidstoeslag (artikel 3.11 CAO gemeenten 2024 -2025);
 • Inconveniëntentoelage (artikel 3.14 CAO gemeenten 2024 -2025);
 • Maaltijdvergoeding;
 • 144 wettelijke + 50,4 bovenwettelijke vakantie-uren per jaar (op fulltime basis);
 • Modern wagenpark, een goede uitrusting en overige middelen die nodig zijn om het werk zo goed en veilig mogelijk uit te kunnen voeren;
 • Wekelijks vers fruit;
 • Een actieve personeelsvereniging die regelmatig leuke uitjes, BBQ's of sport- en spelmiddagen organiseert.

Het stadhuis ligt naast het winkelcentrum De Koningshoek en is goed te bereiken per metro, fiets of auto. Vanaf de A20 is het stadhuis ook snel en goed te bereiken met voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Als onderdeel van de sollicitatieprocedure vragen wij, in het kader van ons integriteitsbeleid een VOG- P (Verklaring Omtrent Gedrag Politiegegevens) aan.

Informatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen Martijn Schoemans (Senior medewerker handhaving en toezicht + coordinatie) via het mobiele nummer of met Hilde van den Heuvel (Teammanager Veiligheid, Vergunningen en Handhaving) via het algemene telefoonnummer van de gemeente Maassluis: 14 010.

Functie:boa met taakaccent milieu
Startdatum:04-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3784 – 3784
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Gemeente Maassluis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures rockanje
 2. BOA met Taakaccent Milieu Gemeente Maassluis 04-05-2024

Bekijk ook andere vacatures