Vacature Lifeguard

Lifeguard in Rockanje

- Nood? 0900-0111

Reddingsbrigade Rockanje

Op het eerste gezicht lijkt ons prachtige Noordzeestrand de ultieme plek om te ontspannen en te genieten van de zon, zee en zand. Maar wist je dat er achter de schermen een groep gemotiveerde mensen zich jaarrond met veel plezier inzet om jouw strandbezoek veilig te houden? Reddingsbrigade Rockanje is de vereniging die zich inzet om (verdrinkings)ongevallen op en rond Voornes Noorzeestrand te voorkomen en te bestrijden. Dit jaar zijn zij wederom op zoek naar nieuwe strandhelden om hen te helpen bij hun missie om het strand veilig te houden voor iedereen. Word jij de volgende strandheld die het verschil maakt? Word lid van Reddingsbrigade Rockanje en maak deel uit van een gezellige vereniging die zich inzet voor de veiligheid van ons prachtige strand!

Wat doe je als lifeguard?

De Lifeguards van Reddingsbrigade Rockanje houden tijdens het badseizoen primair preventief toezicht op het Badstrand van Rockanje, om ongevallen te voorkomen voordat ze plaats kunnen vinden. Maar als lifeguard doe je veel meer dan alleen toezicht houden. Je wijst de badgast op de gevaren van het strand en grijpt in waar nodig. Reddingen uit het water, levensreddende eerste hulp, het opvangen of zoeken van vermiste kinderen én het behandelen van kleine EHBO gevalletjes zijn slechts enkele voorbeelden van de taken die je als lifeguard uitvoert. De werkzaamheden van Reddingsbrigade Rockanje houden echter niet op na het badseizoen. De alarmploeg van Reddingsbrigade Rockanje staat 24/7 paraat om hulp te verlenen, op alarmering van Kustwacht Nederland of Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond. Dit betekent dat een deel van de Lifeguards die in de buurt van de reddingspost wonen het hele jaar door 24/7 paraat staan om in actie te komen en mensen te helpen in noodgevallen, wanneer zij é cht het verschil kunnen maken.

Waar moet je aan voldoen?

Als je houdt van het strand en de zee, stressbestendig bent en een proactieve houding hebt, dan zou je een perfecte kandidaat zijn om Lifeguard te worden bij Reddingsbrigade Rockanje. Daarnaast ben je sportief door te voldoen aan onze basisconditionele ingangseisen, en ruim beschikbaar bent tijdens het strandseizoen, of bereid om actief bij te dragen aan de alarmploeg. Naast het bieden van een unieke hobby, bieden zij ook opleidingen tot internationaal erkend Lifeguard, jaarlijkse EHBO & AED herhaalcursussen en rij- en vaaropleidingen op ons moderne materieel. Dit zorgt ervoor dat je goed voorbereid bent om je taken als lifeguard uit te voeren. Bovendien maak je deel uit van een hecht team en een bruisend verenigingsleven met veel activiteiten. De vereniging bestaat uit een diverse selectie leden, van 16-70+.

Een ervaring voor het leven!

Maar dat is niet alles! Als lid van Reddingsbrigade Rockanje zal je niet alleen leren hoe je levens kunt redden, maar ook vaardigheden opdoen die in je dagelijkse leven van pas komen. Zoals het werken onder druk, het denken onder stressvolle omstandigheden en het aansturen van een team. Dit zijn vaardigheden die op waardevol zijn in elk beroep. Het is daarom een geweldige kans om je cv te versterken en tegelijkertijd iets nuttigs te doen voor de samenleving. Daarnaast biedt Reddingsbrigade Rockanje ook de mogelijkheid om bestuurs- en commissie-ervaring op te doen, teneinde de dagelijkse gang van zaken in de vereniging draaiende te houden. Want, zoals je je voor kan stellen, er moet een hoop geregeld worden elk jaar! En zeg nu eens zelf, een beter kantoor dan het strand bestaat toch niet?

Tot op het strand!

Ben je enthousiast geworden om deel te worden van deze geweldige vereniging? Reddingsbrigade Rockanje nodigt je van harte uit om meer te lezen op de website www.reddingsbrigaderockanje.nl of om contact met de vereniging op te nemen via voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking bij ons op het strand. Wie weet heb jij binnenkort de mooiste hobby die er bestaat!Functie:lifeguard
Startdatum:28-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Reddings Brigade Rockanje via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures rockanje
  2. Lifeguard Reddings Brigade Rockanje 28-04-2024

Bekijk ook andere vacatures