Vacature Chauffeur

Chauffeur in Hellevoetsluis

Chauffeur (nationaal)

Bedrijven: Van den Ban Autobanden

Vacature categorieën: Logistiek / Supply Chain

Type dienstverband: Fulltime

Vacature locaties: Hellevoetsluis

Heb jij een geldig rijbewijs C of CE en ben je op zoek naar een afwisselende baan? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde en zelfstandige Chauffeurs die zorgdragen voor een spoedige en juiste levering van onze auto- en truckbanden bij onze klanten.

Wil je Nationaal bij ons komen rijden (op een bakwagen of trekker met oplegger). We nodigen je van harte uit om te solliciteren!

Wat ga je doen?

Chauffeur zijn betekent bij ons meer dan alleen van A naar B rijden. Je hebt direct contact met onze klanten, bent servicegericht, verantwoordelijk voor het controleren en lossen van auto- en truckbanden bij onze klanten. Je gaat bewust om met de lading en het materieel. Je bent het visitekaartje van ons bedrijf, dus je presenteert jezelf en je auto professioneel.

De nationale ritten bestaan uit het vervoeren van containers van de haven naar ons warehouse in Hellevoetsluis of een distributieroute door de Benelux.

Je wordt wegwijs gemaakt door de planning en een mentorchauffeur zodat je onze afdeling en bedrijf leert kennen en het lossen van banden onder de knie krijgt. De vacature betreft een fulltime functie en de standplaats is Hellevoetsluis.

Wat neem je mee?

 • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs C of CE, digitale chauffeurspas en code 95;
 • Je beschikt over enige werkervaring met het rijden van trekker-oplegger of bakwagen;
 • Je beheerst de Nederlandse taal;
 • Je bent flexibel inzetbaar ten aanzien van wisselende werktijden;
 • Enige kennis van banden en/of ervaring met het lossen en vervoeren van banden is een pré.

Verder vinden wij het belangrijk dat je klantgericht en betrouwbaar bent. Tot slot beschik je over een flexibele instelling en over een no-nonsense mentaliteit passend binnen onze werk cultuur.

Wat bieden wij?

Een succesvol, ambitieus en innovatieve werkomgeving binnen een vooruitstrevende organisatie. Wij bieden naast een marktconform salaris prima secundaire arbeidsvoorwaarden, denk hierbij aan:

 • Reiskostenvergoeding;
 • 8% vakantiegeld;
 • Winst- en prestatieafhankelijke eindejaarsuitkering;
 • Middelloon pensioen (60% premie inleg werkgever);
 • 25 verlofdagen per jaar o.b.v. fulltime;
 • Flexibele werktijden;
 • Fiscaal aantrekkelijke fitnessregeling;
 • Diverse scholingsmogelijkheden waaronder onbeperkt toegang tot de online leeromgeving van GoodHabitz;
 • Vaste auto.

"De markt waarin wij opereren is constant in beweging, maar ons bedrijf is dat ook en zo blijven wij altijd "ahead of the curve"

Frans van Lenten

Arbeidsvoorwaarden

Salaris

Medewerkers binnen onze groep ontvangen een salaris dat aansluit bij de huidige markt.

Zorgverzekering

Een zorgverkering die aansluit op jouw persoonlijke behoefte is belangrijk! Om hierin te ondersteunen heeft Global Automotive Investments Holding een collectiviteitskorting bij een zorgverzekeraar. Bij indiensttreding ontvang je het collectiviteitsnummer waarmee je vrijblijvend een offerte kunt opvragen.

Pensioen

Alle werkmaatschappijen binnen onze groep zijn aangesloten bij de bedrijfstakpensioenfonds voor de Banden- en wielenbranche. Meer weten over het pensioen voor de Banden- en wielen? Kijk op:

https://www.bandenpensioen.nl/werknemer/

Verlofdagen

Om productief te zijn is het belangrijk dat werk en privé in balans zijn. Om hieraan bij te dragen krijgen medewerkers, op basis van een fulltime dienstverband 25 vakantiedagen per jaar. Deze dagen worden stapsgewijs opgebouwd naar 30 vakantiedagen per jaar bij het bereiken van de 60 jarige leeftijd.


Vul uw persoonlijke gegevens in en voeg uw CV en eventueel motivatiebrief toe. Verzend het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.Functie:chauffeur
Startdatum:23-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Global Automotive Investments via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures rockanje
 2. Chauffeur Global Automotive Investments 23-05-2024

Bekijk ook andere vacatures