Vacature Bedrijfsleider / Magazijnbeheerder David

Bedrijfsleider / Magazijnbeheerder David in Maasdijk

BEDRIJFSLEIDER / MAGAZIJNBEHEERDER

VACATURE

Dankzij jou staan alle verhuurmaterialen er tiptop bij en weet iedereen wat hij moet doen
Als meewerkend magazijnbeheerder ben je verantwoordelijk voor het klaarzetten en verpakken van de uitgaande materialen. Je zorgt ervoor dat iedereen zijn taken zorgvuldig uitvoert en steekt steekt zelf ook graag de handen uit de mouwen. Retour ontvangen materialen worden gecontroleerd, schoongemaakt en weer op z'n plek gezet. Daarnaast assisteer je onze afhaalklanten bij het laden en lossen en geef je tips en advies over het gebruik ervan.

Met wie werk je samen
Je werkt je samen met minimaal twee collega's in het magazijn en je stuurt andere collega's aan zoals uitzend- en oproepkrachten. Met de afdelingen mastiek en het kantoor heb je dagelijks nauw contact om alles goed te laten verlopen. Onze chauffeurs ontvang je met een glimlach en geef je instructies voor laden en lossen.

Onze werktijden
Ons magazijn is open van 8:00 tot 17:00 uur maar omdat jij een leidinggevende functie hebt, ben je er vaker wat eerder om iedereen aan te sturen. In drukke tijden maak je wat overuren, in rustige tijden kunnen deze weer opgenomen worden. Omdat we ook geopend zijn op zaterdagochtend werken we volgens een vast rooster. Dit betekent dat je in de even weken op dinsdag vrij bent en op zaterdagochtend werkt. De andere week werk je van maandag t/m vrijdag en het weekend vrij.

Natuurlijk hebben we wensen, we zoeken iemand - met minimaal mbo werk- en denkniveau - die goed Nederlands spreekt - niet in de stress schiet van een paar dingen tegelijk doen - die het team kan leiden, en hier ook ervaring in heeft - met goede communicatieve eigenschappen, vleugje humor en een klantvriendelijk karakter - die fysiek bezig kan zijn - met technisch inzicht - geen 9 tot 17 mentaliteit - bij voorkeur met rijbewijs B (rijbewijs BE / C is een pre)

Wat bieden jou - een informele sfeer en gezellig team - te gekke teamuitjes - een 40-urige werkweek - 200 vakantie-uren (obv 40-urige werkweek) - interne opleidingen voor het B / C / CE rijbewijs en code95 - lunch van de zaak - pensioen

Voor de duidelijkheid
de verdeling van jouw werk is ongeveer - 50% leidinggeven (aansturen / controleren / rapporteren aan management) - 40% meehelpen met klaar- en terugzetten van gehuurde materialen - 10% schoonmaak en onderhoud van gehuurde materialenFunctie:bedrijfsleider / magazijnbeheerder david
Startdatum:12-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met David van Schie via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures rockanje
  2. Bedrijfsleider / Magazijnbeheerder David David van Schie 12-04-2024

Bekijk ook andere vacatures