Vacature CE Chauffeur AGF - € 2.850,-

CE Chauffeur AGF - € 2.850,- in Maasdijk

Bedrijfsomschrijving

Dit familiebedrijf ontstond 60 jaar geleden toen de eigenaar besloot, als chauffeur, voor zichzelf te beginnen. Altijd met het idee een gezellig en klein team te creëren op die manier kunnen ze persoonlijke en snelle transport aanbieden bij hun klanten. Zo af en toe springen ze vanuit het hoofdkantoor nog wel eens zelf op de vrachtwagen, maar vanuit het hoofdkantoor wordt voornamelijk alles geregeld wat betreft de planning. De organisatie is inmiddels gegroeid tot een team van 11 man sterk, waarvan 8 chauffeurs.

De persoonlijke factor komt uit het feit dat het hoofdkantoor zich bevindt onder hetzelfde dak als de woning van de eigenaar. Tijdens de borrels kom je vaak bij hen thuis. Zo creëert dit een goede werksfeer en ben je op deze manier nooit een nummertje.

Functieomschrijving

Binnen de functie van vrachtwagenchauffeur ben jij het visitekaartje van de organisatie. Je houdt van de vrijheid die dit vak met zich meebrengt: muziekje op de achtergrond aan, bakje koffie in de hand en rijden door het hele land. Uiteraard zorg jij dat je altijd op tijd de vracht aflevert en je doet dit op een klantvriendelijke manier.

Als vrachtwagenchauffeur voor dit bedrijf zal je hoofdzakelijk het vervoer in Zuid-Holland verzorgen. Het zullen veelal korte ritten in de buurt zijn en dus zal je vaak uit en in moeten stappen. Je zal dus ook veel contact hebben met de mensen van de bedrijven waar je langskomt.

Functie-eisen
 • Je hebt een CE rijbewijs + Code 95
 • Je hebt groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Je bent Woonachtig in de omgeving Westland, Delft, Rotterdam of Den Haag
 • Je beheerst de Nederlands taal in woord en geschrift
 • Je hebt geen 9-tot-5-mentaliteit
Arbeidsvoorwaarden
 • Een zelfstandige, uitdagende en afwisselende fulltime functie binnen een kleine organisatie.
 • Iedere 4 weken salaris op basis van je kennis en ervaring
 • Tijdelijke baan met uitzicht op vaste aanstelling
 • Vaste vrachtwagen
 • Regelmatig een gezellig drankje op het hoofdkantoor


Functie:vrachtwagenchauffeur binnenland
Startdatum:06-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 2850
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met WerkTalent via bartdejong@mail.werktalent.nl of 31682063690. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures rockanje
 2. CE Chauffeur AGF – € 2.850,- WerkTalent 06-05-2024

Bekijk ook andere vacatures