Vacature Gids

Gids in Hellevoetsluis

Vacature: Gids voor Aquaducten en Museumloods

Ben jij enthousiast over geschiedenis en waterbouwkunde? Hou je ervan om verhalen te delen en bezoekers te verwonderen? Dan is deze kans iets voor jou!

Wat ga je doen?
Wij zoeken een enthousiaste en deskundige gids om ons team te versterken. Jij speelt een sleutelrol in het creëren van onvergetelijke ervaringen voor onze bezoekers. Hier is een kijkje in jouw taken: - Je geeft rondleidingen door de aquaducten van het droogdok. Maak je geen zorgen, we leiden je van tevoren op zodat je alles weet over deze bijzondere waterwegen! - Je zorgt voor boeiende en leerzame ervaringen in ons historisch museum. Jij brengt de geschiedenis van Hellevoetsluis en het belang van het droogdok tot leven. - Met een warme glimlach verwelkom je onze bezoekers en creëer je een gastvrije sfeer. - Je begeleidt groepen van allerlei groottes en leeftijden, en zorgt dat iedereen een gestructureerd en informatief bezoek heeft. - Veiligheid staat voorop; jij zorgt ervoor dat alle bezoekers zich veilig voelen tijdens de rondleidingen en in het museum. Je bent alert en reageert snel als dat nodig is.

Wie ben jij? - Je bent gastvrij en klantgericht, dat is jouw tweede natuur. - Je spreekt vloeiend Nederlands en liefst ook Duits en Engels. - Flexibiliteit is voor jou geen probleem; je bent beschikbaar in de weekenden.

Wat bieden wij jou? - Een uitdagende en afwisselende functie in een historische en unieke omgeving. - De kans om je kennis en passie voor geschiedenis en waterbouwkunde te delen met een breed publiek. - Een prettige werkomgeving met een gemotiveerd en enthousiast team. - Een vrijwilligersvergoeding voor al je gewerkte uren.

Herken jij jezelf in dit profiel en ben je klaar om deel uit te maken van ons team? Stuur dan je motivatiebrief naar . We kijken ernaar uit om van je te horen!Functie:gids
Startdatum:01-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Fortresse Holland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures rockanje
  2. Gids Fortresse Holland 01-06-2024

Bekijk ook andere vacatures