Vacature Technisch havenmedewerker - €3.000 - Maasvlakte - Semi-continu/volcontinu

Technisch havenmedewerker - €3.000 - Maasvlakte - Semi-continu/volcontinu in Maasvlakte Rotterdam

Wereldwijd stijgt de vraag naar verse, meer gevarieerde producten, en de voorkeuren van de consument veranderen continu. Om te kunnen inspelen op deze stijgende en veranderende vraag groeit het gebruik van reefercontainers, want we willen natuurlijk wel dat de producten op de juiste wijze (en koel) worden vervoerd vanuit landen over de hele wereld. Hierdoor zijn wij hard op zoek naar starters binnen de Techniek! Vind jij de combinatie van techniek binnen de havenlogistiek interessant? Laten we dan met elkaar in gesprek gaan!

Als Technisch havenmedewerker ga je aan de slag bij onze opdrachtgever, een grote speler binnen de Koeltechniek. Zij houden zich o.a. veel bezig met Reefers (koelcontainers). Het is een zeer innovatieve organisatie, die continu bezig is met het onderzoeken en ontwikkelen van nieuwe producten binnen deze sector.

Bij onze opdrachtgever kan je 2 kanten op. Vind jij het heerlijk om je voornamelijk bezig te houden met het aan- en afkoppelen, monitoren, instellen en oplossen van kleine storingen van reefers op de terminals in de vol-continu. Of heb je twee rechterhanden en vind je het leuk om bijvoorbeeld in je vrijetijd te klussen? Dan is jouw technische aanleg van harte welkom bij onze opdrachtgever, want samen met je collega’s signaleer je technische storingen en los je deze op in de semi-continu.

Na een gedegen inwerkperiode kun jij zelfstandig reefer containers monitoren en voer je daarnaast controlewerkzaamheden uit aan de reefers. Hierbij vergeet je niet om de resultaten te rapporteren en op de juiste wijze eventuele afwijkingen te melden volgens protocol.

Je beperkt je het liefst niet tot één aspect binnen de techniek, want je houdt van afwisseling door  allround aan de slag te gaan, met zowel mechaniek als elektrotechniek. Heb jij geen aansluitende werkervaring, maar heb jij technische aanleg & steek je graag je handen uit de mouwen, dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Wat bieden wij:

 • Bruto maandsalaris tussen €2.700 en €3.000 inclusief ploegentoeslag ;
 • Reiskostenvergoeding afhankelijk van woonplaats;
 • 8,33% vakantiegeld;
 • 25 vakantiedagen;
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open. Of je nu een week, maand of een jaar bij ons werkt;
 • Mogelijkheden om opleidingen te volgen en intern door te groeien.

Functie-eisen:

 • Je bent bereid te werken in semi- en volcontinu diensten;
 • Je bent in bezit van een geldig VCA diploma (pré), of bereid dit te behalen;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en eigen vervoer;
 • Het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de procedure.

Extra info:

 • Binnen 2 werkdagen na jouw sollicitatie ontvang je van ons een reactie;
 • Kom je gezellig langs voor een 1e gesprek met één van onze recruiters;
 • Zijn wij enthousiast en jij ook? Dan zullen we een referentie bij je opvragen.
 • Nog steeds positief? Mooi! Dan sturen wij jouw CV inclusief referentie door naar onze opdrachtgever;
 • Jij wordt uitgenodigd voor een 1e gesprek bij onze opdrachtgever. Gesprek positief verlopen? Top! Dan volgt een arbeidsvoorwaardenvoorstel;
 • Gefeliciteerd je mag aan de slag in een super toffe rol als Technisch havenmedewerker bij onze opdrachtgever.Functie:Technisch havenmedewerker
Startdatum:12-06-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2700 – 3000
Uren per week:38 – 39

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met PortPeople via recruitment@portpeople.nl of 0181 442510. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures rockanje
 2. Technisch havenmedewerker – €3.000 – Maasvlakte – Semi-continu/volcontinu PortPeople 12-06-2024

Bekijk ook andere vacatures