Vacature Medior/ Senior werkvoorbereider (civiele techniek)

Medior/ Senior werkvoorbereider (civiele techniek) in Stellendam

Wil jij van A tot Z betrokken zijn bij de meest diverse projecten, waarbij jij de spil in het web bent die goed is in het maken van werkplanningen, inkopen van materialen, regelen van vergunningen en ben jij administratief sterk? Dan zoeken wij jou!

Voor onze opdrachtgever in omgeving Stellendam zijn wij op zoek naar een ervaren werkvoorbereider die diverse civiele projecten heeft voorbereid. Bij deze opdrachtgevers vindt je hele uiteenlopende projecten. Van de simpelere groenprojecten, tot wat complexere infra projecten. Jij bent iemand die geen uitdaging uit de weg gaat, en goed gedijt in een leuk en enthousiast team.

Herken jij je in bovenstaande? Dan gaan we graag met je in gesprek over de mogelijkheden!
Functie:Civiele techniek, infra
Startdatum:06-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via r.fraiponts@eminentgroep.nl of 06 - 18 73 36 06. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures rockanje
  2. Medior/ Senior werkvoorbereider (civiele techniek) Eminent Groep 06-06-2024

Bekijk ook andere vacatures