Vacature Combi chauffeur speciaal transport

Combi chauffeur speciaal transport in Europoort Rotterdam

Met jou als chauffeur hoeven onze klanten zich geen zorgen te maken over de tijdige levering van hun producten. Bovendien zorg jij er ook voor dat de producten onbeschadigd aankomen. Jij weet niet alleen de weg te vinden in Nederland, maar ook in België, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk. Ben je geen ervaren rot, dan is dat geen probleem. Opleidingsmogelijkheden genoeg om de kneepjes van het vak te leren. 

Dit transportbedrijf is gespecialiseerd in het vervoeren van stalen vaten, gemaakt van gerecyclede producten, en ander verpakkingsmateriaal. Het portfolio aan klanten is divers. Daarom kunnen je dagen er nogal verschillend uitzien, dus je hoeft niet bang te zijn dat de sleur toeslaat.

Je werkdag begint meestal voor de ochtendspits. Je krijgt de planning voor je dag door zodat je zelf je rij- en rustmomenten kunt indelen. Je werkt van maandag tot en met vrijdag met soms een zaterdag tussendoor. Het werk vindt in principe overdags plaats, maar de werkuren kunnen weleens verschillen van dag tot dag. Je gaat in ieder geval een gevarieerde werkweek. Vind je het leuk meerdaagse ritten te rijden en te slapen in de truck? Dan behoort dit tot de mogelijkheden. Wil je liever elke avond thuis zijn is dit natuurlijk ook mogelijk.

Functie:Transport, Combi chauffeur speciaal transport
Startdatum:07-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met 24/7 Drive via vlaardingen@247drive.nl of 31103031274. Of bezoek hun website http://247drive.nl.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures rockanje
  2. Combi chauffeur speciaal transport 24/7 Drive 07-05-2024

Bekijk ook andere vacatures