Vacature Commercieel Klantenservice Medewerker

Commercieel Klantenservice Medewerker in Europoort Rotterdam

Bedrijfsomschrijving

Opgericht in 1983 als een dochteronderneming, bood dit bedrijf ondersteuning aan een veel groter bedrijf. Zij ontwikkelde uitgebreide zakelijke activiteiten op eigen kracht en, terwijl het nauw bleef samenwerken, smeedde het relaties met bedrijven die in andere sectoren opereerden en begon het autonoom te opereren als aanbieder van deel- en volledige ladingtrailer diensten door heel Europa. Tegen 2000 opereerde dit bedrijf onafhankelijk van het bredere concern en werd het verkocht via een management buy-out waarbij twee leden van het Nederlandse managementteam de eigenaar werden.

Het kantoor zit in de Europoort en daar wordt gewerkt met een hecht team. Dit team bestaat uit 7 planners, 4/5 klantenservice medewerkers en order invoer medewerkers. Het magazijn en de logistieke werkplaats zitten naast het kantoor waardoor iedereen op hetzelfde terrein rondloopt. Er heerst een Rotterdamse hardwerkende mentaliteit. De werktijden zijn van 8.30 tot 17.30 en de werkdagen van maandag t/m vrijdag. Met het openbaar vervoer is de locatie moeilijk bereikbaar maar er zijn genoeg parkeerplekken.

Functieomschrijving

Als Commercieel Klantenservice Medewerker werk jij 32 tot 40 uur (parttime/fulltime) bij een mooi bedrijf gelegen in de Europoort van Rotterdam. Zij zijn op zoek naar een gemotiveerde professional voor het hoofdkantoor. Jouw taken bestaan voornamelijk uit klantcontact. Jij zal nieuwe klanten werven maar ook de huidige klanten onderhouden en vragen van klanten beantwoorden. In de werving van nieuwe klanten neem jij de verantwoording voor het financiële plaatje en onderhandel je de tarieven voor een goede en stabiele samenwerking. Hiernaast voer je administratieve taken uit om onder andere jouw werkzaamheden te verwerken.

Met jouw sociale en overtuigende skills weet jij de klanten te enthousiasmeren en als kennisbank over jouw bedrijf weet jij precies wat een klant nodig heeft en hoe jullie dat kunnen bieden.

Functie-eisen
 • Mbo werk en denkniveau;
 • Kennis van transport is een pré;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een pré
 • Eigen vervoer en rijbewijs B.
Arbeidsvoorwaarden
 • Een dynamische werkomgeving;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Vast dienstverband bij goed functioneren;
 • Aantrekkelijk salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Opbouw van vakantiedagen en vakantiegeld;
 • Pensioenopbouw vanaf dag één.


Functie:commercieel klantenservice medewerker
Startdatum:13-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3000 – 3000
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via n.vantiggelen@werk.olympia.nl of Noa van Tiggelen. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures rockanje
 2. Commercieel Klantenservice Medewerker Olympia 13-06-2024

Bekijk ook andere vacatures