Vacature Inkoper

Inkoper in Rozenburg Nh

logo AVR

Inkoper

…voor onze locatie Rozenburg

Bij AVR krijg je de mogelijkheid om te werken in een organisatie met een aanzienlijke maatschappelijke impact.

De hands-on mentaliteit in het bedrijf creëert een dynamische omgeving waar flexibiliteit wordt gewaardeerd.

Bovendien zorgen de familiaire kenmerken met korte lijnen ervoor dat samenwerken gemakkelijk en direct is, waardoor een betrokken werksfeer ontstaat.

Spreekt deze cultuur jou aan, heb jij al ervaring als inkoper en ben jij technisch onderlegd?

Herken jij jezelf in dit profiel?

Hoe ziet je dag eruit?

De inkoopafdeling bevindt zich in een transitiefase en bestaat momenteel uit twee Project Inkopers drie Inkopers verdeeld over verschillende verwerkingsfabrieken, een operationeel inkoper en een P2P team met twee medewerkers en een teamleider. Als een van de drie Inkopers richt jij je op inkoopactiviteiten voor de hoofdlocatie in Rozenburg. Momenteel beheert de afdeling ongeveer 1200 leveranciers en € 200 mln spend. Middels de transitie richt de afdeling zich op nieuwe werkprocessen en richtlijnen om de samenwerking met de business te versterken en taken en verantwoordelijkheden duidelijk te beleggen. Het doel is de creatie van een meer tactisch/strategische inkoopfunctie, met de inkopers als adviseurs van de business.

In jouw rol als Inkoper speel je een rol in dit proces en ben je verantwoordelijk voor veelzijdige projecten, waaronder momenteel voorbereidingen voor de bouw van een nieuwe Co2 fabriek, het verwijderen van de huidige slakkenband en de renovatie van afvalscheidingsbunkers. Daarnaast draag je verantwoordelijkheid voor goede samenwerking met grote leveranciers en heb je verschillende interne stakeholders op alle niveaus.

Jouw werkzaamheden

Als Inkoper help je de inkoopvolwassenheid van de organisatie naar een hoger niveau te tillen. Je rapporteert direct aan de Manager Procurement. Je bent verantwoordelijk voor uiteenlopende productgroepen, waarbij de grootste prioriteit ligt bij het onderhoud van installaties en de productie. Ook zal een klein deel van jouw inkoopwerkzaamheden bestaan uit ICT, HR en facilitaire zaken. Verder zal je een grote rol spelen in de nieuwe inrichting van de categorieën t.b.v. categoriemanagement. Daarnaast ben je bereid de volgende taken en verantwoordelijkheden zelfstandig uit te voeren:

 • Uitvoering en borging van verschillende inkoopprojecten, in samenwerking met interne contacten en externe leveranciers.
 • Bewaking en evaluatie van inkoop behoeften in lijn met de strategische contracten, inclusief leveranciersbeoordeling en auditing.
 • Ondersteuning in het bestel-, order- en ontvangstproces en leveranciersmanagement.
 • De vaststelling van inkoopspecificaties en het hele inkoopproces.
 • Onderhandeling met leveranciers om project gerelateerde inkoop contracten af te sluiten.
 • Het leveren van een bijdrage aan de voor de locatie te kiezen inkoopstrategie.

Wat biedt AVR jou?

 • De mogelijkheid om bij te dragen aan een duurzame toekomst en een circulaire economie
 • Bruto jaarsalaris tot maximaal €95.582,80,-
 • Reiskostenvergoeding van €0,23 p/km max. 30 km enkele reis
 • Bij uitstekend functioneren bonus van max. 10% op het bruto jaarloon
 • 28 vakantiedagen
 • Collectieve zorgverzekering
 • Uitstekende pensioenregeling - wij dragen 70% bij via ABP

Ben jij onze nieuwe collega?

In de rol van Inkoper val je op door jouw uitstekende klantgerichtheid. Je hebt het talent om verbindingen te leggen, zowel binnen de interne organisatie als met leveranciers. Verder heb jij hart voor de organisatie doordat je weet er speelt. Naast verantwoordelijkheid op tactisch niveau houd je van dynamiek en sta je waar nodig met de voeten in de klei. Door anderen mee te nemen in de verdere professionalisering van de Inkoopafdeling draag je bij aan een gestructureerd en effectief inkoopbeleid. Jouw nauwkeurigheid in het werk en het vermogen om essentiële informatie helder over te brengen, maken jou niet alleen een efficiënte inkoper maar ook een effectieve communicator binnen het team.

Verder beschik je over:

 • Hbo- werk- en denkniveau.
 • Minimaal 3-5 jaar specifieke en aantoonbare inkoopervaring eventueel aangevuld met een Nevi-opleiding.
 • Aantoonbare kennis- en ervaring met ERP-systemen.
 • Affiniteit met het technische vakgebied of een technische opleidingsachtergrond is een pre.
 • Analytische vaardigheden.

Vragen over werken bij AVR?

"Blijf niet rondlopen met je vragen, maar stel ze! Je kunt ons bereiken per mail of telefonisch.

"

Deel de vacature voor de perfecte kandidaat.Functie:inkoper
Startdatum:25-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:7375 – 7375
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met AVR-Afvalverwerking via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures rockanje
 2. Inkoper AVR-Afvalverwerking 25-04-2024

Bekijk ook andere vacatures