Vacature Elektrotechnische Service Monteur

Elektrotechnische Service Monteur in Maasdijk

Elektrotechnische Service Monteur

Word jij blij als je elektrische en eventueel ook mechanische werkzaamheden uit kan voeren aan een (nieuwe) machine en zie je het als uitdaging om bij een storing het probleem zelfstandig op te lossen? Wij zijn een leuk hecht team en we zoeken een collega met passie voor machine- en apparatenbouw die samen met ons de volgende stap wil zetten.

Maasdijk Zuid-Holland

Techniek Toelevering Tuinbouw

Techniek

40 uur

MBO

Wat ga je doen als Elektrotechnische Service Monteur?

Jouw functie vindt zowel in de werkplaats van Freshtech Solutions als in de buitendienst plaats. In de werkplaats help je met de opbouw van elektro- en besturingskasten van een door Freshtech ontworpen machine. Hierbij verzorg je ook de functionele testen en installeer je de machine bij de eindklant. Je wordt betrokken bij de opbouw en er vindt nauw contact plaats met de Engineers.
Dit alles wissel je af met de buitendienst, waar je onderhoud uitvoert en storingen oplost aan de machines in de AGF branche. Dit zal veelal zelfstandig zijn, mits de klus te groot is dan ga je uiteraard samen met een collega op pad.

Wat bieden wij?

 • Een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband;
 • Een uitdagende baan binnen een groeiend bedrijf;
 • Veel zelfstandigheid en een open werkcultuur;
 • Een fijne informele werkomgeving;
 • 28 vakantiedagen vanuit de CAO Metaal & Techniek;
 • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wat vragen we?

 • Je hebt een relevante opleiding op MTS niveau en minimaal 2 jaar werkervaring;
 • Je hebt ervaring met lassen (TIG), draaien en bankwerken;
 • Je hebt ervaring met pneumatiek en elektrotechniek (schema's lezen);
 • Bij voorkeur ben je in het bezit van een VCA certificaat.
 • Je hebt een actuele kennis van machine en apparatenbouw;
 • Je bent collegiaal en flexibel;
 • Je kan zelfstandig werken en hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wie zijn wij?

Wij zijn een team van gedreven Engineers die graag "out of the box" denken. Wij leveren zowel standaard producten, zoals onze universele ontnester, als maatwerk. Ons vakgebied is engineering en het ontwikkelen van speciaal machines. We zijn actief in verpakkingsmachines, handelingssystemen, pick & place oplossingen en logistieke processen.
Freshtech Solutions B.V. is een engineeringbureau en machinebouwer op het gebied van logistieke processen, verpakkingsindustrie en handelingsystemen. Onze doelstelling is het creëren van oplossingen, innoveren, ontwikkelen en vervaardigen van klant specifieke machines. Tevens vertegenwoordigen we MAF Roda, 's-werelds grootste en meest toonaangevende fabrikant van sorteerinstallaties, logistieke systemen, palletiseermachines, wasinstallaties en handelingssystemen in de AGF sector.

Solliciteren?

Herken jij je in het bovenstaande profiel? Dan komen wij heel graag met jou in contact! Wij nodigen je uit om je interesse kenbaar te maken door een motivatiebrief met cv te sturen naar of door te solliciteren via onderstaande sollicitatie button. Vragen? Vragen maar! Wij zijn bereikbaar via .

Versturen

Elektrotechnische Service MonteurFunctie:elektrotechnisch service monteur
Startdatum:29-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Freshtech via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures rockanje
 2. Elektrotechnische Service Monteur Freshtech 29-05-2024

Bekijk ook andere vacatures