Vacature Enthousiaste Kandidaten

Enthousiaste Kandidaten in Botlek Rotterdam

De Customer Service Representative (CSR) ondersteunt de Sales Managers in het ontvangen en verwerken van orders en organiseert een correcte afhandeling. In deze functie heb je veelvuldig contact met verschillende interne afdelingen (o.a. Logistiek en Productie) en met klanten in diverse landen. Je registreert alle logistieke en technische vragen en opmerkingen, volgt deze op en stuurt ze waar nodig door naar andere collega's binnen Ducor.

Je verzorgt onze 'after sales' en helpt onze klanten door het beantwoorden van allerhande vragen.
Je houdt klantgegevens bij in het klantbestand, verwerkt mutaties, bewaakt afgesloten contracten en signaleert afwijkingen.

Kortom; je bent het hart van onze Sales afdeling, de spin in het web van al onze sales inspanningen en verzorgt samen met jouw collega's de Sales back office. Als zodanig ben je veelal het eerste contact van klanten die onze hulp nodig hebben.


Ducor Petrochemicals B.V. is gespecialiseerd in het produceren van polypropyleen grondstoffen (granulaat). Polypropyleen wordt gebruikt in vele producten zoals auto-onderdelen, in de gezondheidsindustrie, textiel, elektrische apparaten, productverpakkingen en vele huishoudelijke producten. Ducor typeert zich als een informele, platte organisatie met korte lijnen waar geen dag hetzelfde is. In totaal werken er ongeveer 100 medewerkers op onze plant in Rotterdam - Rozenburg.

Wat we bieden

We bieden je een veelzijdige functie in een nieuw en enthousiast team, binnen een organisatie met korte communicatielijnen. Je krijgt de mogelijkheden om je talenten te ontplooien en jezelf verder te ontwikkelen. Verder biedt de functie op termijn kans op doorgroei in een commerciële buitendienstfunctie.

Uiteraard biedt Ducor uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder 25 vakantiedagen en 20 ADV dagen (bij een fulltime dienstverband). We zoeken naar een parttime invulling van deze functie (0.6 - 0.8 fte).

Wie zoeken we?

  • Enthousiaste kandidaten met een Mbo 4 opleiding (e.g. Fin / Admin.)) en Hbo werk- en denkniveau. Bij voorkeur ervaring in een Logistieke of Customer Service omgeving.
  • Schoolverlaters hebben minimaal een Hbo-diploma (e.g. Fin/ Admin. of Com. Economie).
  • Je bent nauwkeurig, kunt tegen een stootje en blijft rustig functioneren als het wat drukker wordt.
  • Je houdt van aanpakken en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Jouw communicatie skills zijn uitstekend en je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed en de Duitse taal voldoende om te kunnen spreken en schrijven met onze klanten.
  • Jouw bijdrage is niet alleen direct zichtbaar in ons kleine team maar ook van doorslaggevend belang voor de waardering die onze klanten voor ons hebben.
  • Je bent gewend om met Excel te werken.

Interesse?

Ben je in het bezit van een eigen auto en zie jij jezelf als onze nieuwe collega? Dan zien we jouw CV graag zo snel mogelijk in onze mailbox verschijnen! Solliciteer direct via de website of neem contact op met via .Functie:kandidaten
Startdatum:09-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Ducor Petrochemicals via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures rockanje
  2. Enthousiaste Kandidaten Ducor Petrochemicals 09-04-2024

Bekijk ook andere vacatures