Vacature Ervaren projectleider Infra

Ervaren projectleider Infra in Stellendam

Wij zijn op zoek naar een ervaren en gedreven (en ervaren) Projectleider Civiele Infrastructuur om ons team te versterken. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het plannen, coördineren en succesvol afronden van diverse infrastructuurprojecten. Je bent de spil in het projectteam en zorgt voor een naadloze uitvoering binnen de gestelde tijd en budgetten, terwijl je voldoet aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Als ervaren projectleider hoeven wij je niet uit te leggen wat er allemaal komt kijken bij een project. Jij beheerst alle facetten, van A tot Z, en weet dit goed te begeleiden in jouw team van werkvoorbereiders, tekenaars, uitvoerders en natuurlijk de projectmedewerkers zoals grondwerkers, machinisten, e.d.
Samen met de uitvoerder borg je de kwaliteit, veiligheid, planning en uitvoering van de projecten, waardoor alle projecten op tijd worden opgeleverd tegen de hoogst haalbare kwaliteit. 

Verantwoordelijkheden:

  • Projectplanning en -organisatie: Opstellen van gedetailleerde projectplannen en tijdlijnen, en het coördineren van projectteams.
  • Projectuitvoering en -monitoring: Toezicht houden op de dagelijkse voortgang en naleving van kwaliteits- en veiligheidsnormen, evenals het identificeren en mitigeren van risico’s.
  • Communicatie en stakeholdermanagement: Onderhouden van effectieve communicatie met alle stakeholders, inclusief klanten en overheidsinstanties, en het rapporteren van projectstatus.
  • Technische begeleiding en probleemoplossing: Bieden van technische oplossingen en samenwerking met ingenieurs en architecten om uitdagingen op te lossen.
  • Contract- en leveranciersbeheer: Beheren van contracten, evalueren van offertes en toezicht houden op de prestaties van aannemers en leveranciers.
  • Naleving van wet- en regelgeving: Zorgen voor naleving van alle relevante wet- en regelgeving en op de hoogte blijven van veranderingen in de sector.


Functie:projectmanagement, Leidinggevende
Startdatum:06-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 5000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via r.fraiponts@eminentgroep.nl of 06 - 18 73 36 06. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures rockanje
  2. Ervaren projectleider Infra Eminent Groep 06-06-2024

Bekijk ook andere vacatures