Vacature Gedreven Wiskunde Docent

Gedreven Wiskunde Docent in Hellevoetsluis

Onze belofte

 • De kracht van CVO

Jouw loopbaan

Docent Wiskunde (tweetalig onderwijs)

Hellevoetsluis

0,6 - 0,8 FTE

€ 3.301 - € 5.862

Geschikt voor zij-instromers

Ben jij een gedreven wiskunde docent met een passie voor het overbrengen van kennis aan de nieuwe generatie? Heb je daarnaast affiniteit met tweetalig onderwijs en ben je klaar om een verschil te maken in het leven van je leerlingen? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou!

Betekenisvol werk

Jij geeft je leerlingen lessen voor het leven, omdat je de verbinding weet te leggen tussen de lesstof en onze maatschappij. Waarom zijn je leerlingen gebaat bij het leren van het vak wiskunde? Jij legt het ze niet alleen uit; je maakt het duidelijk met sprekende voorbeelden.

Wat ga je doen?

 • Geeft les aan onderbouw havo- en vwo-leerlingen binnen het tweetalig onderwijs
 • Denkt mee binnen de sectie wiskunde over de optimalisering van het vak.
 • Je maakt onderdeel uit van een dynamisch en enthousiast team!

Je creëert een veilige sfeer in de klas, waarbij alle leerlingen zichzelf kunnen zijn en vragen durven stellen. Je moedigt aan, confronteert en daagt ze uit om het beste uit zichzelf te halen. Je gaat met je leerlingen gesprekken aan over het leven en geeft ze de ruimte voor hun mening, twijfel of onbegrip.

De vacature heeft een omvang van 0.6 - 0,8 FTE. Ingangsdatum is per 1 augustus 2024 met uitzicht op een vast contract.

Over ons

Penta is een scholengroep bestaande uit negen scholen voor christelijk voortgezet onderwijs in de omgeving van Voorne Putten. De scholen zijn gevestigd in Spijkenisse, Brielle, Hellevoetsluis, Rotterdam-Hoogvliet en Rotterdam-Rozenburg. Het aanbod van Penta is breed en omvat alle profielen op mavo, havo, atheneum, gymnasium, tweetalig onderwijs (tto) en alle leerwegen van het vmbo inclusief leerwegondersteuning. Daarnaast is er een specifiek aanbod voor leerlingen met meer- en hoogbegaafdheid in de masterclass en de Intermezzogroep. Vanaf 2023 is er een vestiging voor Agora-onderwijs toegevoegd aan onze scholengroep. Met een omvang van bijna 4700 leerlingen en circa vijfhonderdvijftig medewerkers is Penta een grote scholengroep met veel mogelijkheden en diversiteit.

Scholengroep Penta is decentraal georganiseerd. Dit betekent dat er op elk van de negen scholen een kleinschalige leer- en werkomgeving wordt aangeboden, waar docenten en leerlingen elkaar goed kennen. Deze decentrale organisatie en de grote betrokkenheid van de medewerkers bieden bij uitstek ruimte voor veiligheid en individuele talentontplooiing bij zowel medewerkers als bij onze leerlingen.

Jacob van Liesveldt is een school die veel zorg en aandacht besteedt aan de individuele talenten van leerlingen en veel uitdaging biedt aan hen die iets extra's aankunnen. Tweetalig onderwijs is zo'n uitdaging. Onze school verzorgt al ruim twintig jaar tweetalig onderwijs. We hebben een schat aan ervaring en contacten en werken actief samen met scholen en universiteiten in binnen- en buitenland. Zo blijven we ons programma verbeteren en uitbreiden. Daarnaast zijn wij gecertificeerd Cultuur Profiel School, bieden wij onderwijs aan meer- en hoogbegaafden in onze masterclass en krijgen docenten bij ons de ruimte om zich te ontwikkelen en verdiepen zowel op onderwijskundig gebied als op hun vakgebied.

Onze belofte aan jou

We bieden een uitdagende en afwisselende functie in een school waar teamgeest samengaat met een grote mate van individuele verantwoordelijkheid. Inschaling en arbeidsvoorwaarden zijn conform cao VO.

 • Een maandsalaris van minimaal €3301 tot maximaal €5030 bruto bij een fulltime aanstelling (LB cao VO).
 • Een eindejaarsuitkering, die ongeveer gelijk is aan een 13de maand en 8% vakantiegeld.
 • Een pensioenregeling via het ABP en mooie secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 53 vrije dagen per jaar.
 • Een opleidingsbudget en uitgebreide mogelijkheden om je verder te ontwikkelen binnen onze CVO-academie.

Jouw expertise

Je bent:

 • Een enthousiaste docent Wiskunde die inhoudelijke en vakdidactische vaardigheden combineert met een goed kennisniveau.
 • Een docent die de Engelse taal goed beheerst en graag binnen het tweetalig onderwijs aan de slag gaat.
 • Een docent die tijdens zijn lessen doelgericht werkt, het leerproces van de leerlingen monitort d.m.v. formatieve evaluatie en gerichte feedback geeft en naar aanleiding daarvan differentieert.
 • Een docent die goed is in samenwerken in zowel team- als in vakgroepsverband en andere samenwerkingsvormen.
 • Een docent die in een lerende organisatie met en van elkaar wil leren en die ontwikkeling centraal stelt.
 • Een docent die in de pedagogische relatie met de leerlingen de rol van gids en rolmodel kan vervullen.
 • Een docent die betrokken is bij de school als christelijke instelling.

CVO: onderwijs voor het leven

Bij CVO maken wij het verschil voor leerlingen in Rotterdam en omgeving; leerlingen uit veel verschillende culturen en overtuigingen. Wij staan voor persoonlijke aandacht en het vormen van de toekomst van deze leerlingen. Als onze collega ervaar je ook persoonlijke groei, verbinding met je collega's en de kans om te experimenteren. Met maar liefst 37 scholen en talloze ontwikkelmogelijkheden binnen onze organisatie, bieden we jou een glansrijke carrière in het CVO-onderwijs. Sluit je aan bij CVO en laten we samen het onderwijs van de toekomst vormgeven!

Maak jij het verschil voor onze leerlingen?

Wil jij ook bijdragen aan 'Onderwijs voor het Leven'? Solliciteer dan direct!

Heb je vragen of wil je meer informatie over deze vacature, neem dan contact op met Wim van den Eshof via .

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Logo van

Docent Wiskunde (tweetalig onderwijs)Functie:docent wiskunde
Startdatum:15-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Christelijk Voortgezet Onderwijs via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures rockanje
 2. Gedreven Wiskunde Docent Christelijk Voortgezet Onderwijs 15-05-2024

Bekijk ook andere vacatures