Vacature Horeca & Events Medewerker

Horeca & Events Medewerker in Sommelsdijk

Horeca & Events medewerker

Certificaat Sociale Hygiëne & BHV-certificaat of bereid deze te behalen

Op zoek naar een afwisselende baan waarin je een belangrijke rol speelt in onze gastvrijheidsbeleving? Stichting Sport & Recreatie Goeree-Overflakkee (SRGO) zoekt een enthousiaste Horeca & Events Medewerker om ons team te versterken! Bij SRGO draait het om meer dan alleen sportfaciliteiten; we creëren ruimte voor sportieve talenten, sociale ontmoetingen en een levendige gemeenschap op ons prachtige eiland.

Als Horeca & Events Medewerker ben jij een essentieel onderdeel van ons team. Of je nu op een van onze locaties staat of op een sprankelend evenement werkt, jij zorgt voor een hartelijk welkom voor onze gasten. Je dag biedt een diverse mix van taken, zoals het verzorgen van drankjes en hapjes, het beantwoorden van vragen van gasten en het assisteren bij evenementen. Met jouw vriendelijke uitstraling en proactieve houding maak je het verschil voor onze bezoekers.

Vereisten:
Om te schitteren in deze rol heb je bij voorkeur relevante horeca-ervaring of een vakgerichte opleiding afgerond. Je bent in het bezit van een certificaat Sociale Hygiëne en een BHV-certificaat of bereid deze te behalen. Jouw warme persoonlijkheid, commerciële instelling en sportieve houding maken jou de ideale kandidaat. Je hebt een passie voor het leveren van uitstekende service en streeft ernaar om gasten met een glimlach naar huis te laten gaan. Een Verklaring Omtrent Gedrag aanvragen bij indiensttreding is voor jou geen probleem.

Wat bieden wij jou?
Bij SRGO krijg je de ruimte om je talenten te benutten in een flexibele werkomgeving. Naast een salaris conform CAO Zwembaden (schaal 5) en een reiskostenregeling, bieden we flexibele uren in overleg (tussen de 20 en 38 uur per week). Met 25 vakantiedagen op basis van een 38-urige werkweek, diverse kortingen op sporten en recreëren, een goede pensioenregeling en aanvullende verzekeringen en voorzieningen, zorgen we goed voor jou en je gezin.

Interesse?
Herken je jezelf in dit profiel en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Laat dan jouw interesse achter via . We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen in ons team en samen te bouwen aan een bruisende gemeenschap op ons mooie eiland!

SRGOFunctie:horeca medewerker events
Startdatum:08-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:20 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met SRGO via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures rockanje
  2. Horeca & Events Medewerker SRGO 08-05-2024

Bekijk ook andere vacatures