Vacature Kantine Medewerk(st)er

Kantine Medewerk(st)er in De Lier

Kantine Medewerk(st)er

Koornstra & Co, een echt familiebedrijf waar we met passie, kennis en kunde groenten en fruit importeren en exporteren. We zijn recht door zee, positief en houden van aanpakken.
Wij hebben onze eigen bedrijfskantine met vers belegde broodjes, soepen, salades.

Als Kantine Medewerk(st)er ben je 4-5 dagen (30-38 uur) per week verantwoordelijk voor de kantine. Dit houdt het volgende in:

Wat ga jij doen? - In de ochtend en rond het middaguur komen collega's langs voor een tussendoortje of lunch. Hiervoor bereid jij een soep voor, broodjes op bestelling en maak je verse salades - Je zorgt ervoor dat de kantine er altijd schoon en verzorgd uitziet en de voorraad op orde is - Je creativiteit kan je dagelijks kwijt in de keuken door collega's te verrassen met iets lekkers, denk aan een zelfgemaakte soep, salade of smoothie

Daarnaast ben jij ook verantwoordelijk voor de kleine keukens in het gebouw en vul je de toilettoebehoren aan. De overige schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd door een extern bedrijf.

  • 30-38 uur per week
  • Flexibel:

Wat breng je mee? - Je spreekt Nederlands en voldoende Engels om een gesprekje te kunnen voeren - Je bent zelfstandig, open en gastvrij - Flexibiliteit om eventueel bij te springen in geval van drukte of verlof van een collega
Wij bieden je: - Een salaris op basis van ervaring - 26 vakantiedagen o.b.v. volledige werkweek - Reiskostenvergoeding vanaf de eerste kilometer - Een pensioenregeling - Een fietsplan via FiscFree - Een groots uitgepakt personeelsfeest voor de gehele groep - Een goed gevulde wekelijkse verse groentemand voor een kleine prijs - Gemotiveerde en bovenal gezellige collega's met een open werksfeer - Een rol met veel vrijheid binnen een snel groeiende organisatie


Bekijk voor meer bedrijfsinformatie onze website: www.koornstra.nlFunctie:kantine medewerkster
Startdatum:12-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:30 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Koornstra & Co via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures rockanje
  2. Kantine Medewerk(st)er Koornstra & Co 12-06-2024

Bekijk ook andere vacatures