Vacature Verkoper

Verkoper in Heenvliet

Bike Totaal Leensvaart

Ultiem fietsplezier door middel van optimale service, kwaliteit en vakmanschap. Dat staat bij ons voorop!

Maak deze winkel favoriet

Ga jij onze winkel nog meer laten stralen met jouw glimlach én die van blije klanten? Dan ben jij meer dan welkom in ons enthousiaste en hardwerkende team als Allround Verkoopmedewerker.

Al onze klanten voorzien van ultiem fietsplezier door persoonlijke service, goede kwaliteit en vakmanschap: Dat is onze dagelijkse uitdaging. Bike Totaal Leensvaart Rijwielen in Heenvliet is al meer dan 50 jaar een begrip in de regio en daar zijn we trots op. We zijn sterk in de verkoop en onderhoud van (elektrische) en leveren enkel topkwaliteit. Met een optimale dienstverlening als doel, werken we er met elkaar hard aan om iedere klant blij de winkel uit te laten gaan. Met ons team van zo'n 15 collega's houden we van 'niet lullen, maar poetsen' en staan we graag voor elkaar klaar.

Wat ga je doen?

Omdat we iedere klant de beste service willen geven, hebben we jouw versterking hard nodig. Jij enthousiasmeert onze klanten en zult ze adviseren bij de aanschaf van de juiste fiets en bijpassende accessoires. Daarbij is ook het netjes en overzichtelijk houden van de winkel een belangrijke taak. Ook mag je ons online gaan vertegenwoordigen. Kortom; een leuke afwisselende baan waarin geen dag saai of hetzelfde is!

 • Je adviseert klanten bij de aanschaf van een fiets en bijpassende accessoires;

 • Lopende orders houd je goed in de gaten om vertragingen te voorkomen;

 • Je houdt de klanten op de hoogte over de status van hun orders;

 • Onze socials houd je bij en je zorgt voor leuke updates richting onze (potentiële) klanten;

 • Netjes en overzichtelijk houden van de winkel.

Wat vragen we van jou?

We zoeken iemand met ervaring in de verkoop. En dat hoeft niet binnen de fiets-branche te zijn, maar dat is uiteraard wel een pré. Het is belangrijk dat je gelooft in de kwaliteit van onze producten en ervan houdt om mensen blij te maken. Mocht je geen ervaring binnen de branche hebben, krijg je van ons de training die nodig is om jou de beste in jouw vak te maken. Samen met jouw collega's zet je er graag de schouders onder en je houdt van snel schakelen.

 • Je bent 24-38 uur per week beschikbaar;

 • De vaste dagen zijn dinsdag en zaterdag;

 • Binnen een salesfunctie heb je minimaal 2 jaar ervaring opgedaan;

 • Je bent representatief, klantvriendelijk en punctueel;

 • Het is een pré als je ervaring hebt met social media en marketing gerelateerde werkzaamheden.

Wat bieden wij jou?

Van ons krijg jij de ruimte om jezelf te ontwikkelen en een kei in jouw vak te worden. Naast deze kans op ontwikkeling, krijg jij 15 leuke collega's, veel vrijheid in jouw functie en uiteraard een mooi salaris en vakantiedagen (o.b.v. de cao Motorvoertuigen en Tweewielerbedrijf). Daarnaast heb je recht op pensioenopbouw, vakantiegeld, budget voor persoonlijke ontwikkeling, reiskostenvergoeding en uiteraard kun je gebruikmaken van ons fietsplan. Je start met een contract voor 7 maanden met een vaste aanstelling als doel.

Enthousiast geworden?

Dan kunnen wij niet wachten om jouw cv te zien! Vergeet niet jouw motivatie mee te sturen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.Functie:verkoper
Startdatum:15-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Bike Totaal via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures rockanje
 2. Verkoper Bike Totaal 15-05-2024

Bekijk ook andere vacatures