Vacature HR Medewerker | Omgeving Zeist |

HR Medewerker | Omgeving Zeist | in Rockanje

Dit geweldige bedrijf is op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde HR-professionals. Als jij op zoek bent naar de volgende stap in je HR-carrière en uiteindelijk wilt doorgroeien, aarzel dan niet en reageer snel!

Omschrijving

Gezien de omvang van het bedrijf en het aantal medewerkers, zoeken ze naar individuen die verantwoordelijkheid kunnen nemen voor het beheer van contacten en mutaties. In deze rol heb je regelmatig communicatie met collega's over contracten en wijzigingen daarin. Dit kan betrekking hebben op verschillende aspecten, zoals vakantiedagen, vakantiegeld en ziekmeldingen. Je dagelijkse taken omvatten het adequaat afhandelen van deze zaken en het onderhouden van nauwkeurige administratieve gegevens.

Bovendien maak je deel uit van een levendig team dat zich toewijdt aan het gezamenlijk volbrengen van taken en zich concentreert op eenheid in teamwerk en doelen.Functie:HR Medewerker, Administratie
Startdatum:23-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HAVO
Contracttype:Vast
Salaris:2800 – 3500
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Page Personnel via onbekend of 31307999078. Of bezoek hun website http://www.pagepersonnel.nl.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Rockanje
  2. HR Medewerker | Omgeving Zeist | Page Personnel 23-11-2023

Bekijk ook andere vacatures