Vacature Secretaris

Secretaris in Hellevoetsluis

Xandra zal zich tijdens de aankomende ALV niet meer herkiesbaar stellen in haar functie als secretaris. Zij heeft altijd met veel energie en enthousiasme haar taken vervuld en hier veel voldoening uitgehaald onder het mom; Je krijgt eruit, wat je erin stopt! Haar huidige (betaalde) baan gaat meer tijd van haar vragen en zij kiest er daarom voor haar taken neer te leggen.

Wat verwachten we van de secretaris?

De secretaris is lid van het (dagelijks) bestuur en heeft als specifieke taken:

Kerncompetenties

  • Communicatief vaardig
  • Ervaring en deskundigheid op het gebied van tennis en padel
  • Beleidsmatig en planmatig denken en werken
  • Werken in teamverband
  • Affiniteit met de doelgroep
  • Enthousiast
  • Creatief
  • Coördineren, organiseren, delegeren

Hoeveel tijd ben je hiermee kwijt?

Je zult ongeveer 2 tot 3 uur per week kwijt zijn aan deze functie. Je bent uiteraard vrij je eigen tijd in te delen. Soms kost het wat meer tijd en soms wat minder. Het bestuur komt een aantal keer per jaar bijeen voor een vergadering in het clubhuis.

Het belangrijkste is de voldoening die je krijgt door het inzetten van je talenten voor de vereniging en de tennissport. Verenigingen spelen een belangrijke rol in de sociale cohesie in buurten. TV United Service is daarop geen uitzondering en zo doe je dus ook iets voor de lokale gemeenschap. Daarnaast werk je samen met de rest van het bestuur. Een leuke en inspirerende club mensen die allemaal bereid zijn om de handen uit de mouwen te steken om er iets moois van te maken.

Wil je wel in het bestuur maar niet als secretaris? Wij horen het graag.

Functie:secretaris
Startdatum:21-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:2 – 3

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met T.V. United Service via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Rockanje
  2. Secretaris T.V. United Service 21-01-2024

Bekijk ook andere vacatures