Vacature Huishoudelijke Hulp

Huishoudelijke Hulp in Maassluis

Facilicom Solutions is dé totaalaanbieder van facilitaire en technische dienstverlening, voor alles in en om een gebouw. Als onderdeel van Facilicom Group combineren we 'hard services' en 'soft services' en geven we advies bij facilitaire vraagstukken.

Incluzio bouwt mee aan een samenleving waarin iedereen meetelt, meedoet en van betekenis is. Samen met inwoners en partners maken we van elke buurt een betere buurt. Dat is waar wij voor staan. Wij zijn een organisatie actief in het sociaal domein en kunnen het verschil maken. Doe je mee?

De wereld verandert in rap tempo. Deze veranderingen brengen automatisch nieuwe risico's en uitdagingen met zich mee. Trigion creëert veiligheid om direct in te spelen op die risico's en uitdagingen. Ben je geïnteresseerd in het werken bij de beveiliging? Kijk hier voor onze vacatures in de beveiliging er zijn.

Food&i: het nieuwe concept van Facilicom Group. In ons vernieuwde concept komen individuele behoeften van onze gasten centraal te staan. Gaat jouw hart sneller kloppen van blije gasten, zonder impact op onze planeet?

Samen met onze 8.500 schoonmaakcollega's maken we ons hard voor de sectoren hospitality, onderwijs, kantoren, food & industrie en specialistische reiniging. Het is pas schoon genoeg wanneer het ongewoon schoon is. We zetten de klant voorop.

Wil weten hoe het is te werken bij Facilicom Group - of een van onze divisies - in een bepaalde functie? Lees dan een van onze 'werken als' pagina's

Vakantiebaan als huishoudelijke hulp Maassluis

Op zoek naar een flexibele bijbaan waarbij je in de vakantie meer kan werken? Ga dan voor € 13,52 Bruto per uur aan de slag als huishoudelijke hulp!

4 tot 24 uur per week

€ 13,52 - € 16,49 per uur

Vakantiebaan als huishoudelijke hulp Maassluis

4 tot 24 uur per week

€ 13,52 - € 16,49 per uur

Functieomschrijving

Als huishoudelijke medewerker werk je bij onze klanten thuis. Je pakt de huishoudelijke taken op die de klant zelf niet meer kan uitvoeren. Denk aan stofzuigen of samen met de klant gezellig de afwas doen.

Bij Axxicom Thuishulp werken we in zelforganiserende teams: teams die zoveel mogelijk zelf regelen, zoals het maken van de eigen weekplanning. Werken als huishoudelijke medewerker is daarom heel goed te combineren met jouw studie! Meer werken in je vakantie of minder werken in je tentamenweek? Je regelt het zelf! Kom je er niet uit of heb je tips nodig? Achter de schermen staan teamondersteuners en regiomanagers voor je klaar.

Wat je krijgt

 • Salaris! Tussen de € 13,52 en € 16,49 Bruto per uur;
 • Fietsvergoeding € 1,37 per dag of een scootervergoeding van € 2,29 per dag;
 • € 5,- telefoonvergoeding per periode;
 • 8 % Vakantiegeld;
 • Eindejaarsuitkering: 8,3% van je jaarsalaris;
 • Pensioensopbouw bij het pensioenfonds Zorg & Welzijn;
 • Mogelijkheid tot verlenging met uitzicht op een vast contract.

Wie je bent

 • Je bent altijd minimaal 2,5 uur per week beschikbaar;
 • Je bent beschikbaar binnen onze openingstijden: ma-vrij 08:00 - 18:00 en zaterdag 08:00 - 12:00;
 • Je bent verantwoordelijk en werkt graag zelfstandig.

Solliciteer via onderstaande button of stuur een whatsappje naar onze recruiter!

Ginny Smits-Knoester

Recruiter

Ik kom graag met je in contact.

 • Stuur mij een appje

4 - 24 uurFunctie:huishoudelijke hulp
Startdatum:02-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Bijbaan
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:4 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Facilicom via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures rockanje
 2. Huishoudelijke Hulp Facilicom 02-05-2024

Bekijk ook andere vacatures