Vacature Jeugdtrainers Seizoen

Jeugdtrainers Seizoen in Maassluis

Kleding

Gepubliceerd Op: 23 mei 2024

Jeugdtrainers seizoen 2024-2025 gezocht

De jeugdopleiding van Excelsior Maassluis is al jaren een begrip in de regio. Onze prestatieteams spelen steevast in de hogere divisies, en ook onze breedteteams timmeren de laatste jaren aardig aan de weg. Voor het seizoen 2024-2025 is Excelsior Maassluis op zoek naar enthousiaste en gedreven trainers voor diverse jeugdteams.

Wij zoeken jeugdtrainers voor een aantal leeftijdscategorieën van O11 t/m O16. De speelniveaus variëren van hoofdklasse, tot 1e of 2e klasse. Ben jij klaar voor de uitdaging om onze jongens en meisjes te begeleiden en verder te ontwikkelen als speler en als team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zoeken zowel trainers voor doordeweekse trainingen, als trainers die het team ook op zaterdag willen begeleiden bij wedstrijden.

Wat wij bieden:

  • Een passende vergoeding.
  • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeien als trainer.
  • Behalen officiële KNVB diploma.
  • Een gezellige en ambitieuze werk- en leeromgeving.

Heb je interesse of wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met of stuur een e-mail naar . Natuurlijk kun je ook het formulier hieronder invullen.

Jeugdtrainers gezochtFunctie:jeugdtrainer seizoen
Startdatum:30-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Excelsior via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures rockanje
  2. Jeugdtrainers Seizoen Excelsior 30-04-2024

Bekijk ook andere vacatures