Vacature Servicemonteur

Servicemonteur in Maasdijk

Storing bij de klant waardoor de teelt niet verder kan? Geen paniek, want jij bent onderweg! Met jouw twee rechter handen en technische kennis weet jij als geen ander wat het werk als servicemonteur inhoudt. Voor onze klanten die storingen hebben zijn wij op zoek naar een servicemonteur met kennis van Hoogendoorn computers. In deze functie maak jij het verschil door niet alleen jouw kennis en kunde uit te voeren bij storingen, maar ook over te brengen op onze collega's. Het hechte serviceteam bestaat uit 15 collega's. Je stelt samen met de projectleiders en hoofdmonteurs grote en kleine projecten in bedrijf en je voert indien nodig ook onderhoudsklussen uit. Samen met jouw collega's deel je kennis, kun je sparren en ben je elkaars back-up.Functie:Servicemonteur
Startdatum:05-06-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via t.mulders@eminentgroep.nl of 06 - 39 51 50 17. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures rockanje
  2. Servicemonteur Eminent Groep 05-06-2024

Bekijk ook andere vacatures