Vacature Industrieel reiniger

Industrieel reiniger in Botlek Rotterdam

Voor onze opdrachtgever is Rotterdam zijn wij opzoek naar een industrieel reiniger. Je ontvangt gemiddeld €15,49 bruto per uur en heb je 28 vakantiedagen per jaar.

Wij bieden
 • Een fulltime werkweek van maandag tot met vrijdag van 07:00-16:00 uur;
 • Een salarisindicatie tussen €14,16 en €15,32 bruto per uur, afhankelijk van jouw opleiding en werkervaring;
 • Het volgen van diverse cursussen zoals hogedruk spuit certificaat, mangatwacht en adembescherming;
 • De mogelijkheid om na 3 maanden en het behalen van de bovenstaande cursussen, direct te groeien in salaris naar een hogere trede;
 • € 0,75 netto vergoeding per uur extra;
 • 25 vakantiedagen en 3,5 ADV-dagen;
 • Uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een betrouwbare en loyale werkgever.

Als industrieel reiniger ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het reinigen van vloeren, machines, gebouwen, opslag tanks (ondergronds of bovengronds) en ander materiaal. Het reinigen gebeurt veelal met een hoge druk spuit wat niet ongevaarlijk is (denk aan 1200 bar). Wij bieden jou in deze functie de mogelijkheid om diverse cursussen te volgen en verder te groeien in de functie van industrieel reiniger. Het werk vindt voornamelijk plaats in Rotterdam, maar de locatie kan wisselen. Het is een fysiek zwaar vak en je bent in weer en wind buiten aan het werk.

Je werkplek

De opdrachtgever werkt voor de grootste bedrijven in de industrie, waarvoor zij de chemische reinigingen verzorgen. Dit doen zij in Rotterdam en omstreken. Als industrieel reiniger zorg jij ervoor dat de werkzaamheden op orde zijn en de klant tevreden is. Jij komt te werken binnen een team waarbij je op verschillende locaties kan worden ingezet. In de beginperiode ben jij gekoppeld aan een vaste collega die jouw het vak gaat leren.

Functie-eisen
 • In het bezit van een geldig VCA certificaat of bereid deze via ons te behalen;
 • Je bent communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse taal (zowel mondeling als schriftelijk);
 • In het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer (OV is geen optie!).
van nes + plaisier

Wanneer je solliciteert via van nes + plaisier heb jij voorsprong op de concurrentie. Naast jouw CV stellen wij een profiel van je op en vertellen wij onze klant waarom jij dé kandidaat bent voor deze functie. Daarnaast zoeken wij graag actief met je mee in de omgeving naar de baan die bij jouw past!

Solliciteren?

Mocht je willen solliciteren op deze vacature, kan dat door te klikken op de 'solliciteren' button. Voor vragen kan je contact opnemen met Daphne Ketting via dketting@vannesenplaisier.nl of via 0180 - 82 08 23. Meer weten over onze werkwijze of benieuwd naar andere vacatures binnen de food sector? Bezoek onze website www.vannesenplaisier.nl.Functie:industrieel reiniger
Startdatum:16-05-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 2770
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met van nes + plaisier via info@vannesenplaisier.nl of 06-26037805. Of bezoek hun website https://www.vannesenplaisier.nl.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures rockanje
 2. Industrieel reiniger van nes + plaisier 16-05-2024

Bekijk ook andere vacatures