Vacature Huishoudelijk Medewerker

Huishoudelijk Medewerker in Ouddorp

Vacatures

Huishoudelijk Medewerker

full-time

Neem contact op:

Hou jij van aanpakken en vind je het fijn om een ander helpen? Als je huishoudelijk medewerker bij RST Zorgverleners wordt doe je beide. Onze cliënten zijn blij met jouw hulp en tijd voor hen.

Veel ouderen willen zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. En dat kan ook - maar wel met een beetje hulp. Schoonmaken is een fysieke bezigheid die veel van hen vergt. Als huishoudelijk medewerker ondersteun jij hen daar bij. En niet alleen ouderen behoren tot je cliënten: ook jongere mensen die door ziekte of een beperking hulp nodig hebben.

Wat ga je doen?

Stofzuigen, stoffen, de wc en de badkamer schoonmaken: het zijn vaak juist die dingen die mensen niet meer kunnen doen. Jij helpt hen daarbij, maar dat niet alleen: je zorgt ook voor een beetje vrolijkheid en afleiding. Aandacht is vaak net zo belangrijk als het schoonmaken en het is dus belangrijk dat je tijd neemt voor een praatje.

Als huishoudelijk medewerker kom je bij veel mensen "achter de voordeur". Jij bent daardoor vaak de eerste die het constateert als er een verandering in de leef- of gezondheidssituatie is. Ook daar heb je een taak: jij geeft veranderingen die je opmerkt proactief aan bij de wijkverpleegkundige.

Wat wij vragen:

 • Zelfstandigheid: jij ziet de taken die je oppakken moet.
 • Flexibiliteit: je werkt op een contract met vaste uren en een vast rooster, maar samen met je team moet je soms diensten over kunnen nemen van een collega die ziek is of op vakantie is.
 • Een eigen auto waarmee je van de ene naar de andere cliënt kunt rijden.
 • Een geldige VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).

Wat wij bieden:

 • Een baan bij jou in de buurt / regio.
 • Flexibele tijden, waarin je werkt op de momenten waarop het jou het beste uitkomt.
 • Een uniform van RST .
 • Fijne begeleiding tijdens het inwerktraject door een collega uit je team, bij wie je ook met al je vragen terecht kunt.
 • Als huishoudelijk medewerker ontvang je een brutoloon van minimaal € 13,52 per uur en maximaal € 16,49 per uur, afhankelijk van je leeftijd en je ervaring. Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Uiteraard heb je ook recht op vakantiedagen: dat zijn er 33 op basis van een 36-uurscontract.
 • Voor de ritten die je maakt van cliënt naar cliënt ontvang je een kilometervergoeding van € 0,21 per kilometer of een fietsvergoeding van €1,37 per werkdag.

Dagje meelopen?

Wil je in de praktijk meemaken hoe het is om te werken als huishoudelijk medewerker? Dat kan! Vul het aanvraagformulier in en wij regelen dat je een kijkje kunt nemen bij jou in de buurt.

Werken bij RST

Natuurlijk kun je als huishoudelijk medewerker overal aan de slag, maar bij RST Zorgverleners werken is een goede keus. Ook in ons werk worden we dagelijks geïnspireerd door wat de Bijbel ons te zeggen heeft.

Ons werk doen we vanuit de vaste overtuiging dat elk leven waardevol is en dus de beste zorg verdient. Dat doen we met elkaar: we hebben elkaar nodig, houden elkaar scherp en moedigen elkaar aan.

Ga je liever eerst met iemand in gesprek zodat je meer informatie krijgt én je kunt ontdekken of deze baan wellicht iets voor jou is? Vul het bel-mij-terug-formulier in en wij nemen graag contact met jou op!

Downloads:

document

Identiteit en drijfveren Pas jij bij onze identiteit? Check het hier! Pas jij bij onze identiteit?

 • Gekopieerd

Dagje meelopen?

Meld je aan

Benieuwd hoe het is om te werken bij RST? Meld je aan voor een meeloopdag en ervaar het zelf!Functie:huishoudelijk medewerker
Startdatum:17-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:8 – 12

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met RST Zorgverleners via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures rockanje
 2. Huishoudelijk Medewerker RST Zorgverleners 17-04-2024

Bekijk ook andere vacatures