Vacature Conciërge Penta Jacob van Liesveldt

Conciërge Penta Jacob van Liesveldt in Hellevoetsluis

Logo Werken bij CVOLogo Werken bij CVO

 • Onze belofte

  • De kracht van CVO
 • Jouw loopbaan

Conciërge

Penta Jacob van Liesveldt

Hellevoetsluis

0,6 FTE

€ 2.136 - € 3.110

Participatiebaan

Wil jij een belangrijke rol spelen in het creëren van een veilige en gastvrije omgeving op school? Penta Jacob van Liesveldt zoekt een vriendelijke en energieke conciërge!

Betekenisvol werk

In de facilitaire dienst ben jij een belangrijke steunpilaar van onze school. Je draagt bij aan een prettige en veilige leer- werkomgeving. Je staat altijd klaar om te helpen, of het nu gaat om het begeleiden van leerlingen of het klaarzetten van de aula voor een ouderavond. Je werkt onder verantwoordelijkheid van de chef facilitaire dienst.

 • Je verwelkomt bezoekers met een glimlach en helpt ze waar nodig.
 • Je bent aanspreekpunt voor leveranciers, onderhoudsmonteurs en je begeleidt de desbetreffende mensen in hun werkzaamheden in de school.
 • Je bent pauzewacht, samen met andere conciërges en onderwijzend personeel.
 • Je houdt de gangen en andere ruimtes netjes en opgeruimd.
 • Je verzorgt ondersteuning op apparaten in de keuken en personeelsruimte.
 • Je voert kleine reparaties in de school uit.

Over ons

Penta is een scholengroep bestaande uit negen scholen voor christelijk voortgezet onderwijs in de omgeving van Voorne Putten. De scholen zijn gevestigd in Spijkenisse, Brielle, Hellevoetsluis, Rotterdam-Hoogvliet en Rotterdam-Rozenburg. Het aanbod van Penta is breed en omvat alle profielen op mavo, havo, atheneum, gymnasium, tweetalig onderwijs (tto) en alle leerwegen van het vmbo inclusief leerwegondersteuning. Daarnaast is er een specifiek aanbod voor leerlingen met meer- en hoogbegaafdheid in de masterclass en de Intermezzogroep. Vanaf 2023 is er een vestiging voor Agora-onderwijs toegevoegd aan onze scholengroep. Met een omvang van bijna 4700 leerlingen en circa vijfhonderdvijftig medewerkers is Penta een grote scholengroep met veel mogelijkheden en diversiteit.

Scholengroep Penta is decentraal georganiseerd. Dit betekent dat er op elk van de negen scholen een kleinschalige leer- en werkomgeving wordt aangeboden, waar docenten en leerlingen elkaar goed kennen. Deze decentrale organisatie en de grote betrokkenheid van de medewerkers bieden bij uitstek ruimte voor veiligheid en individuele talentontplooiing bij zowel medewerkers als bij onze leerlingen.

Jacob van Liesveldt is een school die veel zorg en aandacht besteedt aan de individuele talenten van leerlingen en veel uitdaging biedt aan hen die iets extra's aankunnen. Tweetalig onderwijs is zo'n uitdaging. Onze school verzorgt al ruim twintig jaar tweetalig onderwijs. We hebben een schat aan ervaring en contacten en werken actief samen met scholen en universiteiten in binnen- en buitenland. Zo blijven we ons programma verbeteren en uitbreiden. Daarnaast zijn wij gecertificeerd Cultuur Profiel School, bieden wij onderwijs aan meer- en hoogbegaafden in onze masterclass en krijgen docenten bij ons de ruimte om zich te ontwikkelen en verdiepen zowel op onderwijskundig gebied als op hun vakgebied.

Onze belofte aan jou

We bieden een uitdagende en afwisselende functie in een school waar teamgeest samen gaat met een grote mate van individuele verantwoordelijkheid. Daarnaast kan je rekenen op:

 • Een maandsalaris van minimaal €2136 tot maximaal €3110 bruto bij een fulltime aanstelling (schaal 4 met uitgroeimogelijkheden naar schaal 5 cao VO).
 • Een eindejaarsuitkering, die ongeveer gelijk is aan een 13de maand en 8% vakantiegeld.
 • Een pensioenregeling via het ABP en mooie secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 53 vrije dagen per jaar.
 • Een opleidingsbudget en uitgebreide mogelijkheden om je verder te ontwikkelen binnen onze CVO-academie.

Jouw expertise

Jij bent een enthousiaste conciërge die met plezier werkt met leerlingen, collega's ondersteunt en servicegericht is. Je wacht niet af maar ziet zelf wat er te doen is en je kan goed omgaan met verschillende leerlingen met verschillende karakters.

Daarnaast:

 • Beschik je over MBO werk- en denk niveau
 • Ben je communicatief sterk
 • Heb je technisch inzicht
 • Ben je in bezit van rijbewijs B
 • Ben je bereid om indien nodig ook een avonddienst te draaien
 • Ben je bereid pedagogisch tact te halen
 • Ben je bereid je EHBO en BHV te halen of heb je deze in bezit
 • Wil je werken tussen 12.00 uur en 17.00 uur

Om bij CVO te werken is een geldige VOG nodig. Het aanvragen van deze VOG is onderdeel van onze procedure.

CVO: onderwijs voor het leven

Bij CVO maken wij het verschil voor leerlingen in Rotterdam en omgeving; leerlingen uit veel verschillende culturen en overtuigingen. Wij staan voor persoonlijke aandacht en het vormen van de toekomst van deze leerlingen. Als onze collega ervaar je ook persoonlijke groei, verbinding met je collega's en de kans om te experimenteren. Met maar liefst 37 scholen en talloze ontwikkelmogelijkheden binnen onze organisatie, bieden we jou een glansrijke carrière in het CVO-onderwijs. Sluit je aan bij CVO en laten we samen het onderwijs van de toekomst vormgeven!

Maak jij het verschil voor onze leerlingen?

Wil jij ook bijdragen aan 'Onderwijs voor het Leven'?

Heb je eerst vragen, neem dan contact op met de heer via / mail: f.van .

We werven graag zelf onze kandidaten, daarom stellen we acquisitie niet op prijs.

Logo van Penta Jacob van Liesveldt

Conciërge

Penta Jacob van LiesveldtFunctie:conciërge penta jacob liesveldt
Startdatum:22-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2136 – 3110
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Christelijk Voortgezet Onderwijs via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures rockanje
 2. Conciërge Penta Jacob van Liesveldt Christelijk Voortgezet Onderwijs 22-05-2024

Bekijk ook andere vacatures