Vacature Spelers HUN Sport

Spelers HUN Sport in Maassluis

Huishoudelijk reglement

Langs de lijn


Veel kinderen vinden het prettig als er ouders of verzorgers langs de lijn staan om hun verrichtingen gade te slaan. Van gezonde belangstelling zal dan ook een stimulerende invloed uit gaan. Onder een gezonde belangstelling rekenen we echter niet de ouders die met veel verbaal geweld zich langs de lijn ophouden en de kinderen beloningen beloven voor doelpunten. Want het gaat uiteindelijk bij de kinderen van c.k.c. Maassluis om spelplezier en leermomenten. Spelplezier spreekt voor zich, toch?
Voor korfbaltechnische aanwijzingen is er een coach aangesteld, die de kinderen begeleidt en leert het korfbalspel zelfstandig te spelen, zelfstandig keuzes te maken tijdens het spel (bv. zal ik aanvallen of gaan steunen?)), zelfstandig eventuele probleempjes bespreken met zijn of haar trainer, enz. Het zal de ontwikkeling en het plezier van uw kind ten goede komen.
Enkele tips: - Geef blijk van belangstelling, niet alleen bij thuis- maar ook bij uitwedstrijden. - Wees enthousiast en stimuleer uw kind om zelfstandig te handelen. - Winnen, maar ook verliezen horen bij elke sport. - Talent wordt absoluut bij opgemerkt.


5 GOUDEN GEDRAGSREGELS

Samen met plezier presteren!
Moedig plezier toe in de sport. Vraag: "Was het leuk?" of "Hoe ging het?" in plaats van "Heb je gewonnen?" of "Heb je gescoord?". Vanuit plezier in korfbal, gaat een (jeugd)speler vanzelf naar presteren op eigen niveau.
Moedig aan, zonder te coachen
De coach maakt afspraken met het team, die kunnen anders zijn dan wat jij roept. Aanwijzingen geven is daardoor verwarrend en afleidend. Door aan te moedigen houd je de (jeugd)speler in zijn/haar spel en groeit het zelfvertrouwen.
Steun het hele team
Prestaties worden geleverd door het hele team. Alle spelers aanmoedigen draagt bij aan een extra positieve sfeer tussen de spelers, verhoogt het plezier en bevordert de teamprestatie.
Respecteer de scheidsrechter
Zonder scheidsrechter, geen wedstrijd. Soms zit het mee en soms zit het tegen. Bemoei je niet met de arbitrage en respecteer de genomen beslissing. Geef daarin het goede voorbeeld naar je omgeving.
Geef kinderen de ruimte zelf aan te geven hoe intensief en met welke ambitie zij willen sporten. Dan beleven kinderen het meeste plezier aan het sporten.


SponsorKliks

Help Maassluis door online te kopen aankopen te doen via SponsorKliks. Weet je niet hoe dit werkt? Klik hier voor meer informatie.Functie:speler hun sport
Startdatum:08-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Sport en Spel via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures rockanje
  2. Spelers HUN Sport Stichting Sport en Spel 08-05-2024

Bekijk ook andere vacatures