Vacature Erfgoedhoveniers

Erfgoedhoveniers in Rockanje

Hoveniersbedrijf Dijkman - erfgoedhoveniers

Hoveniersbedrijf Dijkman

Boomweg 19a
3235 NG Rockanje
Tel:

www.hoveniersbedrijfdijkman.nl

Hoveniersbedrijf Dijkman is gespecialiseerd in groen erfgoed, waaronder unieke en historische plekken zoals boerenerven, stadstuinen, villatuinen, kasteeltuinen en landgoederen vallen. Elk van deze groene erfgoederen verdient zorgvuldig en deskundig onderhoud om het te bewaren voor toekomstige generaties.

Dit willen wij bereiken voor onze klanten in groen erfgoed

Als Erfgoedhovenier willen we groen erfgoed behouden door onze expertise, kwaliteit en betrokkenheid in te zetten. Om onze klanten te ontzorgen, maken we gebruik van op maat gemaakte 3D-beelden die een realistisch inzicht bieden in toekomstige onderhoudsprojecten.

Dit maakt ons bijzonder in groen erfgoed

Als lid van de Vereniging van Erfgoedhoveniers garanderen we hoogwaardige kwaliteit in ons werk. Onze experts bieden gedegen advies over alles, van plantensoorten en beplanting tot aan vergunningen en subsidies. We hebben een bijzondere passie en ervaring in groen erfgoed, en gaan zorgvuldig om met historische bouw- en plantmaterialen. Daarnaast zijn onze hoveniers alert op mogelijke archeologische vondsten en opereren we altijd met respect voor de natuur en het milieu.Functie:erfgoedhovenier
Startdatum:11-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Dijkman Zonne-energie via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures rockanje
  2. Erfgoedhoveniers Dijkman Zonne-energie 11-06-2024

Bekijk ook andere vacatures