Vacature Leerkracht SBO

Leerkracht SBO in Middelharnis

vacature

29 april 2024

*NIEUW* Leerkracht SBO De Wegwijzer Middelharnis

Beste collega,

Fijn dat je dit leest! Scholengroep Kindwijs zoekt voor SBO de Wegwijzer een leerkracht voor de middenbouw of onderbouw. Het aantal werkdagen is bespreekbaar, waarbij onze voorkeur uitgaat naar 3 dagen. De vacature ontstaat per 1 augustus aanstaande.

Heeft het (speciale) onderwijs jouw hart? Lees dan onze uitgebreide tekst hieronder of bel naar voor een kennismaking: .

Onze school
SBO de Wegwijzer is een school voor speciaal christelijk basisonderwijs. We hebben zo'n 70 leerlingen verdeeld over 6 groepen. We hebben 4 basisgroepen en 2 SBO+groepen, ook wel structuurgroepen genoemd. Om onze boeiende doelgroep optimaal te kunnen ondersteunen is er binnen de school veel expertise aanwezig, waaronder een orthopedagoog, een logopedist, leerkrachtondersteuners, onderwijsassistenten en leerkrachten. We zijn een hecht team dat elke dag samen optrekt en dat maakt het werk op onze school zo bijzonder. Teamleden die eenmaal op de Wegwijzer werken, willen er meestal niet meer weg.

Waarom werken op SBO de Wegwijzer?
- Christelijk Speciaal Basisonderwijs met open toelatingsbeleid
- Kinderen voelen zich prettig op onze school
- Kleine groepen
- Warme collegiale band
- Zeer tevreden en betrokken ouders
- We ondersteunen nieuwe collega's
- Het werkklimaat ademt rust en regelmaat
- Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
- Wonen en werken op Goeree-Overflakkee is erg prettig

Identiteit
Onze school is een protestants-christelijke basisschool. De boodschap van de Bijbel neemt op onze school een belangrijke plaats in. We willen Gods liefde doorgeven en uitstralen in de manier waarop we met elkaar omgaan.
De grondslag van de school is als volgt beschreven: De identiteit van de Wegwijzer, als protestants-christelijk speciaal basisonderwijs, is gefundeerd op de Bijbel als het onfeilbaar Woord van God en de daarop gegronde Drie Formulieren van Enigheid.
Ons christelijk onderwijs is zichtbaar in bidden, danken, gehanteerde lesstof, het aanleren van psalmen en geestelijke liederen en het vieren van de christelijke feesten. Tijdens de schooldag besteden we samen met de leerlingen aandacht aan hoe we op grond van de Bijbel met elkaar omgaan: elkaar accepteren, respecteren, vergeven, eerlijk zijn, enz.

De vacature
We zoeken een leerkracht voor de middenbouw of onderbouw met ingang van augustus 2024 of zo snel mogelijk daarna. Het aantal werkdagen is in overleg, de voorkeur gaat uit naar 2 tot 4 dagen.
Bij voldoende functioneren wordt je een vast contract aangeboden.
Ook als je (nog) niet bevoegd bent, maar wel interesse hebt, vragen we je te reageren.

Kindwijs
Werken binnen scholengroep Kindwijs betekent werken in een dynamische omgeving. Er zijn 14 basisscholen aangesloten bij de scholengroep, dit zijn allemaal protestants-christelijke scholen op Goeree-Overflakkee.
Medewerkers kunnen met korting deelnemen aan de collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering, ontvangen een maandelijkse vergoeding voor het gebruik van hun device en hebben de mogelijkheid jaarlijks deel te nemen aan professionaliseringsactiviteiten via de Kindwijsacademie. Meer informatie vind je op www.kindwijs.org

Interesse?
Kom langs om kennis te maken met onze school. en Arianne Roest willen je graag meer vertellen over SBO de Wegwijzer. Bel of mail gerust voor een afspraak. Tel: of

Contact

Kindwijs

Pascal 40
3241MB MiddelharnisFunctie:leerkracht
Startdatum:29-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Kindwijs via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures rockanje
  2. Leerkracht SBO Kindwijs 29-04-2024

Bekijk ook andere vacatures