Vacature Docent NT2

Docent NT2 in Ouddorp

Ter uitbreiding van ons team docenten zijn wij op zoek naar een

gemotiveerde en ervaren docent NT2

Wij zijn

TAALkans, een jong bedrijf dat zich richt op het helpen van mensen bij het vergroten van hun taalvaardigheid met de Nederlandse taal. Dit doen wij door het verzorgen van cursussen en opleidingen. De doelgroep wordt met name gevormd door mensen die analfabeet of laaggeletterd zijn.

Wij zetten hierbij met succes onze methode Letterkracht in, die gebaseerd is op een nieuwe stapsgewijze benadering van het leesproces. Binnen enkele weken zijn volwassen cursisten in staat korte teksten en werkinstructies te lezen en te begrijpen.

De functie

Houdt in het zelfstandig cursussen voorbereiden, verzorgen en evalueren voor volwassenen die laaggeletterd of analfabeet zijn, voor wisselende opdrachtgevers op verschillende locaties.

In een introductie leggen wij onze methode en werkwijze aan je uit, ter aanvulling op je eerder opgedane kennis en ervaring die je inbrengt.

Jij hebt

Ervaring in het lesgeven aan volwassenen, bent onderwijsbevoegd en hebt een afgeronde NT2 opleiding. Je bent ZZP'er met een VAR verklaring WUO en bent bereid deel te nemen in onze coöperatie.

Daarnaast ben je vakkundig, resultaat/klantgericht en communicatief sterk. Je bent flexibel, gewend je professioneel en pro-actief op te stellen en anticiperend op wat de situatie van je vraagt.

Wij bieden

Een goed tarief voor en uitdagende functie in een prettige en professionele werksfeer, met afwisselende opdrachten bij interessante opdrachtgevers.

Contact

Stuur je motivatie voorzien van cv naar . Meer informatie over ons bedrijf en onze methode kun je vinden op www.taalkans.nl .

Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met:
Eef van der Most op telefoonFunctie:docent nt2
Startdatum:04-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met TAALkans via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures rockanje
  2. Docent NT2 TAALkans 04-06-2024

Bekijk ook andere vacatures