Vacature Leerkracht groep 7/8

Leerkracht groep 7/8 in Hoek van Holland

Wil jij je kennis en ervaring inzetten om echt mee te bouwen aan de toekomst? Op deze school in Hoek van Holland worden jouw innovatieve ideeën en persoonlijke bijdrage oprecht gewaardeerd, zonder dat je vastloopt in starre structuren. Wil jij meer weten? Lees dan snel verder.

Wil jij deel uitmaken van een vooruitstrevende school die continu in beweging is?

Dit ga jij doen:
Op de school waar je komt te werken staat de individuele benadering van elk kind centraal. Jij gaat aan de slag met de combinatiegroep 7/8 en houdt van een uitdaging. Je bent verantwoordelijk voor het geven van uitdagende lessen en legt een goede basis voor ondernemende kinderen. Je helpt de leerlingen bij het verbeteren van hun lees- en schrijfvaardigheden, begeleidt ze in het oplossen van complexere rekenproblemen en bereidt ze voor op de stap naar het voortgezet onderwijs. Daarnaast stimuleer je hun nieuwsgierigheid door middel van onderzoekend leren en projectmatig werken.

Je zorgt ervoor dat de leerlingen leren samenwerken en zelfstandig werken, belangrijke vaardigheden voor hun verdere schoolloopbaan. Je moedigt de kinderen aan om vragen te stellen, te onderzoeken en hun eigen mening te vormen. Hierbij speel je in op de belevingswereld van de kinderen en zorg je ervoor dat het leren leuk en interactief blijft. Ben jij 3 dagen per week beschikbaar en klaar om in het nieuwe schooljaar te starten? Dan nodigen wij je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Is er een match?
Je hebt een pabo-diploma;
Je hebt meerdere jaren ervaring in het basisonderwijs en kan zelfstandig voor de klas staan;
Je bent parttime beschikbaar;
Je bent gemotiveerd en enthousiast;
Je woont in omgeving Hoek van Holland;
Je hebt affiniteit met speciaal onderwijs;
Je creëert een omgeving waarin kinderen met en van elkaar leren.

Wat bieden wij jou?
Natuurlijk een salaris volgens het onderwijs cao;
Een pensioensregeling;
Met de auto of openbaar vervoer naar je werk? Geen probleem. Je krijgt van ons een reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer;
Leuke collega’s waar je altijd mee kunt sparren;
De mogelijkheid jezelf te ontwikkelen;
Een coach die er met de juiste ondersteuning en begeleiding voor zorgt dat je iedere dag met een grote glimlach naar je werk gaat.

Dit zijn wij
Bij DIT IS WIJS geloven we in de kracht van goed onderwijs. Ons team inspireert en ondersteunt de volgende generatie bij het creëren van een kansrijke toekomst. Dat doen we met aandacht voor elkaar en voor onze leerlingen. Met onze positieve blik vooruit zien we volop mogelijkheden en hebben we de afgelopen jaren een solide reputatie opgebouwd. We werken aan onze eigen groei, die van de kinderen voor wie we het doen én aan de ontwikkeling van het onderwijs in Nederland.

We bundelen onze krachten en samen zorgen we ervoor dat er in de toekomst geen klas meer naar huis gestuurd wordt. Wij zijn DIT IS WIJS. Samen bouwen we aan een wijze toekomst.

Functie:Leerkracht groep 7/8
Startdatum:06-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2080 – 2600
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met DIT IS WIJS via milou.meuwissen@ditiswijs.nl of #ERROR!. Of bezoek hun website https://www.mmimir.nu/source/1538331.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures rockanje
  2. Leerkracht groep 7/8 DIT IS WIJS 06-06-2024

Bekijk ook andere vacatures