Vacature Leidinggevend Eerste Monteur Industriële Automatisering

Leidinggevend Eerste Monteur Industriële Automatisering in Middelharnis

Middelharnis

Je bent het creatieve brein op de werkvloer en weet altijd een slimme oplossing op technische uitdagingen. Voor het dragen van veel verantwoordelijkheid draai jij je hand niet om. Als Leidinggevend Eerste Monteur Industriële Automatisering staat het licht voor jouw ideeën altijd op groen en daar begin je van te stralen. Maak er werk van bij Hoppenbrouwers Barendrecht.

Lever topkwaliteit Leeft techniek in jou? Groei door

Lever topkwaliteit

Binnen deze functie ben je breed inzetbaar. Van grote tot kleine projecten van industrie tot water en infra, jij kent de weg binnen de industriële automatisering op je duim. Je stuurt je collega's op locatie aan en bewaakt de urenplanning en werkbegroting. Je bedenkt zelf hoe projecten zo goed mogelijk aangepakt kunnen worden en zorgt er voor dat je team duidelijke instructies krijgen
Bijvoorbeeld werken aan een installatie van een productielijn bij een voedselfabrikant of de installatie van een waterzuivering. Twee totaal verschillende technische projecten! En daar mag jij je helemaal in uitleven als deskundige Leidinggevend Eerste Monteur Industriële Automatisering. Je bent dan onder andere bezig met het:

• Bedenken en uitvoeren van de beste technische oplossing voor iedere uitdaging.
• Controleren en testen van de kwaliteit van de installaties.
• Schakelen met de werkvoorbereider over benodigde materialen.
Is jouw project afgerond? Yes! Dat gaan we uitgebreid vieren. Bijvoorbeeld tijdens een gezellig team uitje. En dan gaan we weer door naar het volgende project. Op naar een nieuwe uitdaging!

Leeft techniek in jou?

Hoe technisch het werk ook is, het blijft mensenwerk. Jij bent het best te beschrijven als iemand die klaarstaat voor anderen, zelf beslissingen neemt én graag leert. We geloven namelijk dat we beter worden door vallen en opstaan. En dat kan alleen als je niet bang bent om fouten te maken. Daarnaast beschik je als betrokken Leidinggevend Eerste Monteur Industriële Automatisering over:

• Minimaal een mbo-4 diploma in de richting industriële automatisering of vergelijkbaar niveau opgedaan door werkervaring.
• Bij voorkeur enkele jaren ervaring als eerste monteur in de industriële automatisering.
• Een rijbewijs B.
Goed om te weten: dit zijn onze richtlijnen. Beschik jij over andere kwaliteiten? Die ook bij deze functie passen? Geweldig!

Dit is voor jou, van ons

 • Je krijgt 25 vakantiedagen en 13 atv-dagen.
 • Vast contract bij indiensttreding.
 • Een goed salaris dat past bij jouw niveau en wensen.
 • Meerdere teamuitjes per jaar.
Dit is voor jou, van ons

Groei door

Blijf jezelf ontwikkelen bij Hoppenbrouwers. Van opleidingen tot cursussen in onze Hoppenbrouwers academy en het opdoen van werkervaring bij allerlei projecten. En ben je na een tijdje toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn er mogelijkheden om door te groeien of te specialiseren. Kansen genoeg!

Leidinggevend Eerste Monteur Industriële Automatisering

Middelharnis MBO Industriële Automatisering €2.892 ~ €3.599 p/m

Solliciteer direct

Hoppenbrouwers is altijd in beweging en bestaat al meer dan 100 jaar. Dé technische dienstverlener die van a tot z ontzorgt. Denk aan het ontwerpen, installeren en onderhouden van elektronische en werktuigbouwkundige installaties. Voor het bedrijfsleven, de industrie, zorginstellingen, scholen en particulieren. Om zo bij te dragen aan bijvoorbeeld 1.542.687 kW opgewekte zonnestroom en zo'n 7 miljoen liter schoon drinkwater.


Op naar je baan in 4 stappen

global.prev 1/4 global.next

Interessante info?

 • share.share - twitter
 • share.share - facebook
 • share.share - linkedin
 • share.share - whatsapp
 • share.share - mail

 • Leidinggevend Eerste Monteur Industriële Automatisering


Functie:leidinggevend monteur industriële automatisering
Startdatum:17-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2892 – 2892
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Hoppenbrouwers Techniek via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures rockanje
 2. Leidinggevend Eerste Monteur Industriële Automatisering Hoppenbrouwers Techniek 17-04-2024

Bekijk ook andere vacatures