Vacature Lid Centrale Medezeggenschapsraad

Lid Centrale Medezeggenschapsraad in Dirksland

Lid Centrale Medezeggenschapsraad

  • Werken bij

Uren per week:

De Centrale Medezeggenschapsraad (CMR) behartigt de gemeenschappelijke belangen van onze cliënten. Ter versterking van de CMR zoekt Sjaloom Zorg drie nieuwe leden.


Sjaloom Zorg is een middelgrote stichting die zo'n 600 mensen met een beperking ondersteunt en begeleidt in GoereeOverflakkee en Zeeland. De focus ligt op het verlenen van de allerbeste zorg aan onze cliënten. We werken vanuit een protestants-christelijke visie. De religieuze achtergrond van de cliënten is niet van belang. We vinden dat iedereen recht heeft om mee te doen in de wereld. Of je nou een beperking hebt of niet. Geloofwaardig, passievol en warmhartig zijn de kernwaarden van onze organisatie. Deze kernwaarden stralen onze 400 medewerkers en 300 vrijwilligers ook iedere dag uit.

Wat ga je doen?
De mening van cliënten en hun belangenbehartigers is voor Sjaloom Zorg van onschatbare waarde. Daarom heeft iedere woonlocatie een lokale medezeggenschapsraad waarbij aandacht is voor de belangen van die betreffende bewoners. De Centrale Medezeggenschapsraad kijkt naar het grotere geheel. Als lid van de CMR maak je je sterk voor het algemene belang van al onze cliënten. Je gaat in gesprek met de Raad van Bestuur en geeft gevraagd en ongevraagd advies. Als CMR-lid denk je mee bij ontwikkelingen en veranderingen in beleid, met altijd de allerbeste zorgkwaliteit voor ogen. De CMR komt minimaal vijf keer per jaar bijeen op een vaste avond en telt op dit moment vijf leden (2 cliënten en 3 belangenbehartigers) en een onafhankelijk .

Wie ben jij?
Je hebt een positief-kritische houding
Je hebt bij voorkeur affiniteit met de gehandicaptenzorg
Je vindt het leuk om een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van de zorg
Je kan goed onderscheid maken tussen individuele en algemene cliëntbelangen
Je bent respectvol en kan goed samenwerken
Je kan je verplaatsen in de positie van cliënten, medewerkers en de organisatie

Wat bieden wij?
De functie is op vrijwillige basis. Wel ontvang je voor het bijwonen van iedere vergadering een vrijwilligers- en kilometervergoeding.


Heb je vragen over de vacature? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen met , CMR, via . Zij beantwoordt jouw vragen graag! Interesse? Reageer dan vóór 5 juli door een mail met een motivatie te sturen naar vrijwilligerscoördinator Lizette Kersbergen:

Centraal kantoor:
Watertoren 20
3247 CL Dirksland

Telefoonnummer:Functie:lid centrale medezeggenschapsraad
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Sjaloom Zorg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures rockanje
  2. Lid Centrale Medezeggenschapsraad Stichting Sjaloom Zorg 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures