Vacature Logistiek Medewerk(st)er

Logistiek Medewerk(st)er in Maasdijk

Bud Holland Logo

  • .

Ben jij de Logistiek Medewerk(st)er die wij zoeken?

Elke dag werken wij hard om onze klanten te voorzien van een persoonlijke mix van hun favoriete exoten. Samenwerking tussen de verschillende afdelingen binnen Bud Holland is hierbij heel belangrijk. They mix it, we fix it! Vanuit onze loods in Maasdijk zorg je voor blije klanten en maak je de wereld elke dag een beetje gezonder met ons verse & diverse assortiment exoten!

Bij Bud Holland begin je de week op maandag met een goede kop vers gebrande koffie en eindig je de week op vrijdag met een koud biertje met jouw collega's. In het weekend ben je natuurlijk gewoon lekker vrij. Jouw takenpakket bestaat uit het laden en lossen van vrachtwagens en het klaarzetten van bestellingen. Als logistiek medewerker hou je van lekker doorwerken en vliegt de dag voorbij. Moet jij een keertje afsluiten in de avond? Dan trakteren wij op een smakelijke maaltijd!

Wij zullen je alle ins en outs over dit werk leren. Ben jij bijvoorbeeld nog niet in het bezit van een heftruckcertificaat? Dan is het mogelijk om dit certificaat bij ons te behalen, zodat je goed en veilig met pompkarren en heftrucks overweg kan.

Klaar voor een exotische ontdekkingsreis?

Bud Holland is op de internationale markt een leidende importeur van exotisch fruit, exotische groenten en specialiteiten uit de hele wereld. Wij bieden je een prima salaris en leuke extra'tjes. Zo staat volgend jaar ons roemruchte en oergezellige 'Bud Feest' weer op het programma. Bij Bud Holland zijn er bovendien volop mogelijkheden om je binnen je functie en binnen de organisatie verder te ontwikkelen.

Wil jij werken in een gezellig en hardwerkend team? Dan maken we graag kennis onder het genot van een kop koffie!

- SOLLICITEREN

Iets voor jou?

Harstikke leuk! We kijken uit naar jouw CV en motivatie.

2024-03-22T15:46:58+01:00

CONTACT

T. +31 174-535353

Bud Holland
Transportweg 67
2676 LM Maasdijk
The Netherlands

CONTACT

T. +31 174-535353

Bud Holland

Functie:logistiek medewerker
Startdatum:14-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Bud Holland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures rockanje
  2. Logistiek Medewerk(st)er Bud Holland 14-05-2024

Bekijk ook andere vacatures