Vacature Chauffeur Reachtruck

Chauffeur Reachtruck in Stellendam

Als Reachtruckchauffeur werk je fulltime in een 3-ploegendienst en ontvang je een aantrekkelijk salaris tussen €2.900,- en €3.260,- bruto per maand inclusief ploegentoeslag.

Wij bieden
 • Een fulltime dienstverband (37,75 urige werkweek);

 • Een salaris tussen de €2.900,-  en €3.260,- bruto per maand inclusief 17% ploegentoeslag;

 • 17% ploegentoeslag over ieder gewerkt uur;

 • 25 vakantiedagen;

 • Mogelijkheid om mee te ontwikkelen met de onderneming;

 • Een betrouwbare en loyale werkgever met een prettige werksfeer in een leuk en enthousiast team;

 • Afwisseling in de werkzaamheden en werkdag.

In de rol van Reachtruckchauffeur draag je de verantwoordelijkheid voor het bevoorraden van de productielijnen. Dit doe je tijdig zodat jouw collega’s op de inpakafdeling constant kunnen doorwerken, het eindproduct pik jij weer op en plaats je op pallets. Daarna zorg je ervoor dat de pallets verzendklaar zijn door ze te sealen en te stickeren. Iedere stap van dit proces moet worden vastgelegd in het systeem. De goederen worden ook weer in de vrachtwagens geladen, maar ook het lossen van binnenkomende goederen valt onder jouw takenpakket. Omdat je met voeding werkt is het belangrijk dat je de kwaliteit iedere stap van het proces waarborgt.

Je werkplek

Onze opdrachtgever is een toonaangevende producent van gekoelde en diepgevroren gemaksvoeding, met internationale aanwezigheid en groei. Ze hebben vestigingen in verschillende landen en exporteren naar 47 landen wereldwijd. Het bedrijf is gevestigd in een moderne fabriek die voldoet aan hoge kwaliteits- en hygiënestandaarden. De producten worden door heel Europa geleverd en blijven in populariteit groeien.

Functie-eisen
 • Minimaal twee jaar ervaring als reachtruckchauffeur;

 • Geen problemen met werken in een koude omgeving;

 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

van nes + plaisier

Wanneer je solliciteert via van nes + plaisier heb jij voorsprong op de concurrentie. Naast jouw CV stellen wij een profiel van je op en vertellen wij onze klant waarom jij dé kandidaat bent voor deze functie. Daarnaast zoeken wij graag actief met je mee in de omgeving naar de baan die bij jou past!

Solliciteren?

Mocht je willen solliciteren op deze vacature, kan dat door te klikken op de 'solliciteren' button. Voor vragen kan je contact opnemen met Daphne Ketting via dketing@vannesenplaisier.nl of via 0180 - 82 08 24. Meer weten over onze werkwijze of benieuwd naar andere vacatures binnen de operator sector? Bezoek onze website www.vannesenplaisier.nl.Functie:heftruck/reachtruckchauffeur
Startdatum:16-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:17 – 19
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met van nes + plaisier via info@vannesenplaisier.nl of 06-26037805. Of bezoek hun website https://www.vannesenplaisier.nl.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures rockanje
 2. Chauffeur Reachtruck van nes + plaisier 16-05-2024

Bekijk ook andere vacatures