Vacature Monteur Banden Grote Voertuigen

Monteur Banden Grote Voertuigen in Oostvoorne

Euromaster

 • Naar euromaster.nl

 1. Monteur banden grote voertuigen Oostvoorne

Of nou ja, monteur… We zoeken Masters. Vakmensen die weten van aanpakken en die nog veel beter willen worden dan ze nu al zijn. Ervaring of niet, alles wat je nog niet weet leren wij je gewoon. Het begint bij je eigen motivatie en energie om ervoor te gaan. Als dat goed zit, maken wij 'de weg' vrij voor een echt mooie loopbaan bij het leukste automotive bedrijf van Nederland. Kom maar op!

Wat ga je doen?

Als Bandenmonteur grote voertuigen sta jij klaar voor al onze zakelijke klanten met grote voertuigen, zoals trucks en voertuigen voor de landbouw en industrie. Je helpt ze veilig de weg op met jouw vakmanschap en vakkundige vervanging en reparatie van banden en wielen. En je geeft advies over hoe ze het meest uit hun banden kunnen halen. Leuk, afwisselend en uitdagend werk, waarbij je in nauw contact staat met onze klanten en geen dag hetzelfde is. Het ene moment ben je op de vestiging en het andere moment sta je zelfstandig bij de klant op locatie of langs de weg te sleutelen.

Wat breng je mee?

Je hebt bij voorkeur ervaring als bandenmonteur, maar veel belangrijker vinden we jouw motivatie en energie om ervoor te gaan. Wat je nog niet weet, leren wij je gewoon. Affiniteit met techniek is dan wel handig. Verder ben je flexibel, klantgericht en vind je het geen probleem om af en toe op zaterdag te werken.

Wat krijg je daarvoor?

Een goede baan met zekerheid. Je mag dan wel voor ons werken, maar als jij bereid bent alles te geven, werken wij minstens zo hard voor jou. We maken de weg vrij voor een mooie loopbaan met volop mooie kansen. Samen gaan we aan de slag met jouw persoonlijke Masterplan. Met jouw Masterplan kun jij je blijven ontwikkelen. Wat je nóg meer mag verwachten:

 • De veiligste werkomgeving die er is
 • Een baan met vastigheid, opleidings- en doorgroeimogelijkheden
 • Een marktconform salaris, iedere maand netjes op tijd betaald
 • 150% uitbetaling voor jouw extra uren op zaterdagen
 • Royale vergoeding bij iedere pechservice en stand-by dienst
 • Een fijn team waarop je kunt bouwen
 • Een echte familiecultuur
 • Reiskostenvergoeding van 0,23 per km
 • Een bonusregeling

Over Euromaster

Als dochteronderneming van Michelin zijn we een van de grootste Europese bedrijven voor banden en services. Alleen al in Nederland zijn we aanwezig met meer dan tachtig vestigingen. Waar je ook aan de slag gaat, je komt terecht in een hecht team met de informele familiecultuur van een klein bedrijf, maar wel met de zekerheid en het perspectief van een grote organisatie. En dat biedt dan weer volop mogelijkheden voor je eigen loopbaan. Want bij Euromaster heeft iedereen gelijke kansen. Aan jou om ze te grijpen!

Ben jij klaar om een master te worden? Solliciteer dan direct!

Rechts bovenin vind je een button waarmee je terechtkomt op de sollicitatiepagina. Solliciteren via Whatsapp kan ook, stuur een bericht naar

Over Euromaster

Als dochteronderneming van Michelin zijn we een van de grootste Europese bedrijven voor banden en services. Waar je ook aan de slag gaat, je komt terecht in een hecht team met de informele familiecultuur van een klein bedrijf, maar wel met de zekerheid en het perspectief van een grote organisatie. En dat biedt dan weer volop mogelijkheden voor je eigen loopbaan. Want bij Euromaster heeft iedereen gelijke kansen.

Functie:banden monteur grote voertuigen
Startdatum:23-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:30 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Euromaster Bandenservice via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures rockanje
 2. Monteur Banden Grote Voertuigen Euromaster Bandenservice 23-04-2024

Bekijk ook andere vacatures