Vacature Monteur TD Dagdienst

Monteur TD Dagdienst in Botlek Rotterdam

Bedrijfsomschrijving

Wij zijn VNOM. De club van doeners. En wij hebben werk voor jou. Werk. Om te doen. Voor de vakmensen. In de techniek, in de bouw en office. Voor de doeners, want doeners staan nooit stil. Jij wilt goed geholpen worden. En dat begrijpen wij al te goed. De beste match ontstaat als jij écht op je plek zit.

WAAROM VNOM?

Wij zorgen dat jij hét werk vindt waar jij je goed bij voelt. Werk. Met plezier. Voor zowel startende, als ervaren doeners, voor laag en hoog opgeleiden. En ook als je nog geen opleiding hebt gevolgd, zijn we er voor jou. Winnen doen we met elkaar. Met interne én externe collega’s. Samen. Als één club. Welkom bij de club van doeners. We get the job done!

Functieomschrijving

Wil jij als Monteur Technische Dienst aan de slag voor een toonaangevend bedrijf dat marktleider is? Word jij enthousiast van het onderhouden, repareren en het oplossen van storingen aan verschillende productiemachines op mechanisch, elektrisch, pneumatisch en besturingstechnisch vlak? Je krijgt alle ruimte om verbetering aan te brengen in processen en om mee te denken in een passend schema in de geplande onderhoudswerkzaamheden. We zijn hard op zoek naar versterking van de Technische Dienst en komen graag met jou in contact!

Functie-eisen

Als Monteur Technische Dienst ben jij samen met je collega's verantwoordelijk voor het in bedrijf houden van het machinepark. Om deze functie te vervullen heb jij: Een afgeronde MBO-opleiding in de richting van werktuigbouwkunde, elektrotechniek of mechatronica;

 • Heb jij al ervaring binnen de procestechniek;
 • Ervaring met mechanisch en elektrotechnische sleutelwerkzaamheden;
 • Ervaring met metaalbewerking en je kunt elektrotechnische schema's lezen.

Kom je er niet uit tijdens het oplossen van complexe storingen? Je collega's staan altijd voor je klaar! Daarnaast vinden de proces operators binnen de organisatie het erg leuk om meer te leren over het oplossen van eerstelijnsstoringen. Draag jij graag jouw kennis over aan anderen? Solliciteer direct!

Arbeidsvoorwaarden

Een Monteur Technische Dienst floreert bij wisselende werkzaamheden. Deze mate van flexibiliteit wordt zeker beloond:

 • Een salaris dat kan oplopen tot €4.500,- bruto per maand, exclusief ploegentoeslag, op basis van een 40-urige werkweek;
 • Reiskostenvergoeding a € 0,21 per kilometer woon- werkverkeer;
 • Overwerkvergoeding en een vaste onkostenregeling;
 • 13e maand;
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen met behulp van het volgen van trainingen, cursussen en opleidingen;
 • We hechten waarde aan jouw persoonlijke en professionele groei en er zijn zeker doorgroeimogelijkheden
 • Voldoende vakantiedagen en een ATV vergoeding;
 • Uitzicht op vast dienstverband en een goede pensioenregeling;
 • Mogelijkheid tot een auto, telefoon en laptop van de zaak.
Sollicitatieprocedure

Voor meer informatie omtrent de vacature neem dan contact op met Timo op telefoonnummer 06-57757396, via de mail timo.brouwer@vnom.nl of klik op de sollicitatiebutton en laat direct je cv achter.Functie:monteur technische dienst
Startdatum:22-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 3500
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met VNOM via timo.brouwer@vnom.nl of 010-2239621. Of bezoek hun website https://www.vnom.nl.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures rockanje
 2. Monteur TD Dagdienst VNOM 22-05-2024

Bekijk ook andere vacatures