Vacature Pedagogisch Medewerker 18

Pedagogisch Medewerker 18 in Rockanje

Wij -hecht, professioneel en bevlogen team- zoeken een enthousiaste collega

Pedagogisch medewerker 18-36u Oostvoorne/Rockanje

Oostvoorne/Rockanje

Parttime - 18 tot 36 uur

Bij diverse BSO locaties in Oostvoorne en Rockanje zijn we het liefst de hele dag buiten. Binnen is buiten. En andersom. We spotten die roofvogel hoog in de lucht, speuren met onze neus over de grond op zoek naar rupsen. Van takjes, gras en blaadjes maken we een kunstwerk. En daarvan brouwen we een pan moddersoep. Wij zijn niet bang voor een regenbui. Een dag niet vies geworden is een dag niet geleefd. Samen spelen, ontdekken, ravotten. Een leuk en dynamisch team met maar één doel: optimale groei en bloei van ieder kind.

Zo ben jij. Van nature.

  • Enthousiast en energiek
  • Je praat gemakkelijk met de ouders, want oudergesprekken horen hier zeker bij
  • Groot hart voor kinderen
  • Je hebt plezier in je werk en vindt samendoen en meedoen belangrijkEen doorzetter, met een passende opleiding op MBO- of HBO-niveau

Aangenaam. Wij zijn Humankind.

Wij zijn vernieuwers met een droom. Een kind dat opgroeit tot een krachtige volwassene, maakt onze wereld mooier. Daarom hebben we maar één doel: optimale groei en bloei van ieder kind. Jij kunt ons daarbij helpen. Met jouw passie, jouw inzichten en jouw hart voor kinderen. Want JijTelt!

Wij bieden jou

Onze naam staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, veerkracht en vindingrijkheid. Werken bij
Humankind betekent niet alleen dat je volop de kans krijgt je vakinhoudelijk te verdiepen, ook jouw
persoonlijke groei wordt gestimuleerd. Initiatief wordt toegejuicht, zodat jij voor en samen met
kinderen, collega's en andere betrokkenen kunt bijdragen aan hun toekomst.

• Een afwisselende functie in een levendige omgeving, uren in onderling overleg
• Gedegen inwerkprogramma
• Salaris volgens de CAO Kinderopvang schaal 6, je salaris ligt tussen de € 2.489,- en € 3.421,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek
• Allerlei opleidingen en trainingen om jouw talenten te ontwikkelen en versterken
• Korting op diverse uitjes en producten via https://www.wegnahetwerk.nl
• Eindejaarsuitkering (3%)


Jij telt!

We leren je graag kennen. Want jouw talent telt! Waar krijg jij energie van, waar ben je goed in en wat zijn je (werk)wensen en ambities? Dat bespreken we graag.

Heb je vragen? Neem dan contact op met op of solliciteer via onderstaande knop 'solliciteer direct'.

Zin om te starten?

We nemen snel contact met je op om te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Sandra telt

"Mijn naam is Sandra en ik werk sinds kort bij peuteropvang Olleke Bolleke en BSO De Bonte Villa. Bij Humankind kreeg ik meteen een eigen peutergroep en daarnaast vier dagen BSO per week. Ik voel het vertrouwen en de waardering van mijn collega's. Naast groepsuren, is er ruimte om taakuren in te zetten. Deze kun je gebruiken om je activiteitenplanning te maken of om extra activiteiten te organiseren. Een herfstwandeling bijvoorbeeld of een sinterklaasviering voor peuters.
Ontwikkeling begint met het opbouwen van een band met een kind. Er is pas ruimte voor echte groei als een kind zich veilig voelt. Ieder kind ontwikkelt zich in zijn eigen tempo en met wat wij doen, proberen we hierop aan te sluiten. Door te observeren en registreren krijgen we een goed beeld van wat ze al kunnen en waarbij ze nog hulp nodig hebben. Zo kunnen we ieder kind een stapje verder helpen. De laatste tijd zijn we bijvoorbeeld bezig geweest met rekenprikkels. Spelletjes rondom kleuren sorteren en tellen. Het is mooi om te zien hoe trots een kind kan zijn als zo'n spelletje na een tijdje lukt!"Functie:pedagogisch medewerker 18
Startdatum:07-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2489 – 3421
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Humankind via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Rockanje
  2. Pedagogisch Medewerker 18 Humankind 07-02-2024

Bekijk ook andere vacatures