Vacature Pedagogisch Medewerker Prepubers

Pedagogisch Medewerker Prepubers in Brielle

Wij -hecht, professioneel en bevlogen team- zoeken een enthousiaste collega

Pedagogisch medewerker prepubers 23-25 uur Brielle

Brielle

Parttime - 23 tot 25 uur

Grote mond, klein hartje. Op het ene moment de durfal, op het andere moment pure knuffelkoorts. Prépubers zijn te oud voor de opvang en te jong om alleen thuis te blijven. Ze vragen de ruimte en die krijgen ze bij ons. Want in een dwarse prépuber schuilt de zoeker naar de eigen identiteit, naar grenzen en wensen. Daarom maken we van BSO Buitengewoon een toffe plek, waar je in vrijheid in veiligheid ontdekt én kunt chillen met je vrienden. Opstootjes oplossen maar ook in gesprek gaan met de kinderen. Met jouw talent en onze krachtige kindvisie dragen wij bij aan dat ene mooie doel: optimale groei en bloei van ieder kind. Je werkdagen zijn maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Vrijdag ben je lekker vrij!

Zo ben jij. Van nature.

• Enthousiast en energiek.
• Groot hart voor prépubers, en zij voor jou.
• Iemand die moeiteloos activiteiten organiseert.
• Je hebt plezier in je werk en vindt samendoen en meedoen belangrijk.
• Een doorzetter, met een kwalificerende opleiding afgerond op minimaal MBO niveau.
• Of je volgt een kwalificerende HBO- of WO-studie om te kunnen werken in de kinderopvang. Check jouw studie hier https://www.kinderopvang-werkt.nl/diplomacheck-kinderopvang .
• Voldoet jouw diploma (net) niet of niet meer? Ook dan komen we graag met je in contact via https://www.humankind.nl/zijinstroom .

Aangenaam. Wij zijn Humankind.

Wij zijn vernieuwers met een droom. Een kind dat opgroeit tot een krachtige volwassene, maakt onze wereld mooier. Daarom hebben we maar één doel: optimale groei en bloei van ieder kind. Jij kunt ons daarbij helpen. Met jouw passie, jouw inzichten en jouw hart voor kinderen. Want JijTelt!

Wij bieden jou

Waardevol werk bij een organisatie die staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, veerkracht en vindingrijkheid. Werken bij Humankind betekent betekenisvol werk bij een maatschappelijke aanbieder van kinderopvang. Wij hebben heel wat voor je in huis:
• Contracturen in overleg, tot maximaal 25 uur per week. Vast of flexibel. Wat past bij jou?
• Een mooi salaris. Volgens de CAO kinderopvang schaal 6 tussen € 2.539,- en € 3.489,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek.
• Volop ontwikkelmogelijkheden, in je vak én als mens met onze (online) trainingen, studies en programma's om jouw talent verder te ontdekken en ontwikkelen. Bijvoorbeeld met het aanbod van kenniskringen en een landelijke studiedag.
• Een gedegen en vooral leuk inwerkprogramma. Met onder andere een super toffe Hartelijk Welkomdag om jou als nieuwe collega welkom te heten binnen onze organisatie.
• Eindejaarsuitkering (3%) en een nette reiskostenvergoeding.
• Toegang tot je eigen JijTelt-shop, waar je met jouw punten de keuze hebt uit allerlei handige of mooie verwennerijen.

Jij telt!

We leren je graag kennen. Want jouw talent telt! Waar krijg jij energie van, waar ben je goed in en wat zijn je (werk)wensen en ambities? Dat bespreken we graag.

Heb je vragen? Bel op . Je kunt reageren tot 10 mei 2024.

Zin om te starten?

We nemen snel contact met je op om te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen.Functie:pedagogisch medewerker
Startdatum:17-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2539 – 3489
Uren per week:23 – 25

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Humankind via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures rockanje
  2. Pedagogisch Medewerker Prepubers Humankind 17-04-2024

Bekijk ook andere vacatures