Vacature Productiemedewerker Plaatbewerking

Productiemedewerker Plaatbewerking in Maasdijk

Productie medewerker Plaatbewerking

Van der Ende Constructies

Fulltime - 38 uur

Heb jij technische aanleg en wil jij je kennis en vaardigheden graag ontwikkelen bij een erkend metaalbewerkingsbedrijf? Bij Van der Ende Constructies zoeken we een meewerkende productiemedewerker plaatbewerking. Iemand die gemotiveerd is om te leren en graag zijn handen uit de mouwen steekt. Je kan zelfstandig werken, maar ook goed samenwerken. Naast het bewerken van metalen platen, ben je ook regelmatig op de heftruck te vinden.


Lees meer over ons!

Specialist in aluminium constructies op maat en zetwerk, van tuinbouw tot utiliteitsbouw.

Van der Ende Aluminium Constructies is in het Westland dé specialist voor alle constructies waar aluminium aan te pas komt. Voor uiteenlopende opdrachtgevers in de tuinbouw, de utiliteit en de industrie ontwikkelen we een scala aan toepassingen. Aluminium is licht in gewicht, duurzaam in uitvoering en daarom ideaal geschikt voor diverse doeleinden. Met andere woorden, de perfecte basis voor elke denkbare constructie. Deze constructies maken we helemaal conform de wensen van de klant. We zijn een goede sparringpartner voor de klant in het voorstadium van het proces. We denken mee om het ontwerp zo te professionaliseren, dat de klant er rendement uithaalt. Optimaal maatwerk dus.

Wat ga je doen?

Als productiemedewerker plaatbewerking ben je inzetbaar in onze werkplaats voor verschillende werkzaamheden. De meest voorkomende is het bewerken van platen. Met behulp van werktekeningen weet jij wat van je verwacht wordt en je beheerst verschillende plaatbewerkingstechnieken, zoals ponsen, knippen en zetten. Het bewerken van de materialen gebeurt met moderne machines en in eerste instantie altijd onder leiding van een collega. Uiteindelijk is het de bedoeling dat je zelfstandig aan de slag kunt. Naast plaatbewerking zal jouw functie bestaan uit het lossen van bestelde materialen en het zorgvuldig controleren van pakbonnen. Het lossen van materialen gebeurt met een heftruck.

104.000

Gereden kilometers

Die een chauffeur per jaar aflegd om bestellingen te bezorgen in Nederland en België

19

Machines

Van alle drie de bedrijven bij elkaar

28

Collega's

Van 18 tot 80 jaar!

Wat verwachten we van jou?

 • Vmbo/mbo werk- en denkniveau
 • Een geldig VCA-certificaat
 • Passie voor metaaltechniek
 • Je bent nauwkeurig, flexibel en stressbestendig
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Ervaring met het lezen van tekeningen

Wat krijg je van ons?

 • Een passend salaris
 • Uitstekende primaire en secundaire voorwaarden
 • Cursussen en/of opleidingen
 • Een informele werksfeer
 • Doorgroeimogelijkheden en ruimte voor zelfontplooiing
 • Een inspirerende nieuwe werkomgeving


Functie:productiemedewerker plaatbewerking
Startdatum:28-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met L.E. van der Ende via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures rockanje
 2. Productiemedewerker Plaatbewerking L.E. van der Ende 28-05-2024

Bekijk ook andere vacatures