Vacature Projectleider Bodem & Water

Projectleider Bodem & Water in Middelharnis

DGR is nu onderdeel van ATKB. Andere naam, dezelfde medewerkers, projecten en locatie (Wageningen).

Fulltime, Middelharnis

Projectleider Bodem & Water Middelharnis

De vraag naar een duurzame, schone en toekomstbestendige leefomgeving blijft groeien. Wil jij als projectleider bodem & water een bijdrage leveren aan de kwaliteit van onze leefomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit krijg je
Als projectleider bodem & water ben je binnen ATKB het aanspreekpunt voor diverse projecten op gebied van water, bodemkwaliteit, grondverzet, partijkeuringen en baggeren. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en levert een actieve bijdrage aan de ontwikkeling en groei van het team in Middelharnis. Je toekomstige collega's beschrijven ATKB als een fijne werkplek waar jij de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen en voldoende doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie hebt. Daarnaast bieden we je het volgende aan (op basis van een fulltime dienstverband):

 • Een contract voor 32 - 40 uur per week;
 • Een goed salaris vanaf €4.000,- bruto per maand, afhankelijk van opleiding en ervaring;
 • 26 vakantiedagen en de optie om bij te kopen;
 • Reiskostenvergoeding woon-werkverkeer van € 0,23 per km;
 • Mogelijkheid om thuis te werken met een passende thuiswerkvergoeding:
 • Een prachtige fietsleaseregeling en korting op de sportschool;
 • En uiteraard regelmatige gezellige personeelsuitjes.

Dit ga je doen

In de rol van projectleider bodem & water ben je de spil in onze projecten. Hierbij ben je verantwoordelijk voor de financiën, inhoudelijke aspecten en voor de operationele aansturing van het projectteam. Dit omvat onder andere het toewijzen van taken aan projectmedewerkers en adviseurs, zoals het opstellen van offertes en rapportages. De complexiteit van projecten is afhankelijk van jouw kennis en ervaring als projectleider. Daarnaast kun je goed inspelen op de wensen en eisen van je opdrachtgevers en hecht jij waarde aan het belang van een goede relatie met opdrachtgevers. Je vormt de brug tussen het team van deskundigen en onze gewaarde klanten.

Daarnaast bestaan jouw werkzaamheden uit:

 • Het zorgdragen voor een adequate planning en uitvoering van het werk;
 • Verantwoordelijk voor het (laten) schrijven van offertes;
 • De kwaliteitsborging van de lopende projecten;
 • Je draagt bij aan de groei van het team door o.a. je kennis te delen met (nieuwe) collega's en hen te begeleiden in de werkzaamheden.

Dit ben jij

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de geleverde kwaliteit van het eigen en van het uitbestede werk. Jij weet mensen in beweging te zetten en de juiste experts te betrekken om projecten succesvol te voltooien. Om deze functie goed uit te kunnen voeren zijn we op zoek naar een werknemer met:

 • Een afgeronde HBO- of WO-opleiding in de richting van aardewetenschappen, milieukunde of vergelijkbaar;
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring als projectleider of de ambitie om als ervaren adviseur door te groeien naar een rol als projectleider;
 • Kennis op gebied van water, bodemkwaliteit, grondverzet, partijkeuringen en/of baggeren;
 • Sterke communicatieve vaardigheden en het vermogen om klantrelaties op te bouwen.

Hier ga je werken

ATKB is een groeiende en dynamische organisatie met een down-to-earth mentaliteit. In ons werk staan drie kernwaarden centraal die de essentie van wie we zien en wat we doen weerspiegelen: 'oog voor mensen', 'werken vanuit vertrouwen' en 'innovatie'. We beschouwen onszelf ook wel als de 'Doorgronders'- gedreven specialisten die vastberaden werken om de beste antwoorden naar boven te halen. Onze benadering is deskundig praktisch, nuchter, nieuwsgierig en wendbaar.Bij ons werken ruim 130 medewerkers, verspreid over vijf verschillende vestigingen. Het team in Middelharnis, waar je in deze rol voornamelijk werkzaam bent, bestaat uit een teamleider en drie gedreven adviseurs. Ook werk je regelmatig samen met collega's van de afdeling bodem & water in Zoetermeer, Waardenburg en/of Wageningen. Ik vertel je graag meer over de organisatie tijdens een persoonlijke kennismaking.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met , , te bereiken via . Heb je zin om het team met jouw kwaliteiten verder uit te breiden? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar .

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.

Wij werken voor

Projectteam Meanderende MaasStaatsbosbeheerIngenieursbureau Den HaagGemeente EmmenWaterschap Hunze en Aa'sProvincie DrentheProvincie GelderlandGemeente AssenProRailGemeente ZuidhornGemeente NoordenveldBureau MeerstadSynchroonGroningen Airport EeldeGemeente Den HaagRijkswaterstaatHavenbedrijf RotterdamGemeente GroningenMarkermeerdijkenGemeente DelfzijlBoskalisGemeente SchiedamGemeente CulemborgWaterschap Brabantse DeltaWaterschap ScheldestromenProvincie Zuid HollandGemeente AmsterdamNatuurmonumenten

Functie:projectleider bodem & water
Startdatum:25-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4000 – 4000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met ATKB via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures rockanje
 2. Projectleider Bodem & Water ATKB 25-04-2024

Bekijk ook andere vacatures