Vacature Stagiair(e) HR

Stagiair(e) HR in Europoort Rotterdam

LTE Netherlands B.V. is op zoek naar een:

Stagiair(e) HR Als stagiair(e) HR krijg je de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen en je theoretische kennis in de praktijk toe te passen. Daarnaast bieden wij een inspirerende en leerzame werkomgeving waarin je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen en jouw eigen ideeën in te brengen. Lijkt dit jou interessant en past het ook bij de opleiding die je volgt? Dan zien we graag jouw reactie tegemoet! 2024-06-05


Wat voor taken ga je uitvoeren

  • Als HR stagiair(e) krijg je de kans om een breed scala aan HR-activiteiten te ondersteunen en waardevolle werkervaring op te doen. Je houdt onder andere de mailbox bij, personeelsdossiers up-to-date, stelt brieven op en helpt mee met het oppakken van verschillende HR projecten. Daarnaast vind je het leuk om ad hoc taken op te pakken wat ervoor zorgt dat je dagen voorbij vliegen. Gedurende de stage kom je met (bijna) alle HR aspecten in aanraking, van instroom tot uitstroom en je helpt bij het verbeteren van HR-processen en -systemen. Hierdoor ontwikkel je veel kennis op het gebied van HR. Als HR stagiair(e) ben je onderdeel van een HR team dat bestaat uit een HR Manager, HR Officer, HR Assistent en Facilitair Medewerker. Het team kan omschreven worden als resultaatgericht, flexibel, gezellig en betrokken. Als stagiair wordt je begeleid door de HR Officer en de HR Manager.

Wat neem je mee in deze functie

  • Wij zoeken een enthousiaste en leergierige HBO- of MBO-student die affiniteit heeft met HR en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
  • Je bent proactief, zelfstandig en hebt een hands-on mentaliteit. Daarnaast ben je sociaal vaardig en werk je nauwkeurig.

Wat bieden wij jou

  • Wij bieden jou een een uitdagende en leerzame stageplek in een dynamische omgeving
  • Begeleiding en ondersteuning door ervaren HR-professionals
  • Ruimte voor begeleiding en om naast administratieve ondersteuning mee te werken aan actuele HR advies projecten
  • Een prettige werksfeer met gezellige collega's
  • Een stagevergoeding t.w.v. € 300,-

Stuur je CV met motivatie naar
LTE Netherlands B.V.
Moezelweg 180 3198 LS Rotterdam Europoort Haven 5614 Netherlands

Functie:stagiair hr
Startdatum:05-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met LTE via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures rockanje
  2. Stagiair(e) HR LTE 05-06-2024

Bekijk ook andere vacatures