Vacature Psychomotorisch Therapeut

Psychomotorisch Therapeut in Middelharnis

Sluitingsdatum: 06-06-2024

Psychomotorisch Therapeut


HBO , WO Middelharnis, Hellevoetsluis, Spijkenisse

Middelharnis, Hellevoetsluis, Spijkenisse

24 - 32 uur, onbepaalde tijd LVB / MVB-EVB FWG 55 €3281,00 - €4806,00

We zijn op zoek naar een psychomotorisch therapeut voor de locatie Middelharnis en/of Hellevoetsluis. Past onze locatie in Spijkenisse beter bij jou? Je collega's zijn flexibel en in overleg zijn daar dan ook zeker mogelijkheden voor!

Deze baan past bij jou, want:
Wij zoeken mensen. Mensen die zorgzaam zijn. Mensen die graag met mensen willen werken die een beperking of niet-aangeboren hersenletsel hebben.

Het is ons doel om een waardevol leven en zinvol werk te bieden voor zowel de cliënt als de medewerker, in een veilige omgeving waar leren en ontwikkelen belangrijk zijn. Kortom: een omgeving waar je in beweging bent voor persoonsgerichte zorg. Dat is wat we doen bij Zuidwester!

Wij zijn een grote zorg- en dienstverlener voor mensen met een beperking of niet aangeboren hersenletsel in het Zuidwesten van Nederland. Onze ruim 1600 collega's werken met hart en ziel voor hen.

Wat ga je doen?
Als psychomotorisch therapeut geef je therapie aan cliënten (kinderen, jongeren en volwassenen) met een licht verstandelijke beperking, waarbij sprake is van complexe trauma- en hechtingsproblematiek. Je behandelt zowel cliënten die bij Zuidwester wonen als ook externe cliënten en werkt nauw samen met de betrokkenen van de cliënt (verwanten, begeleiders en andere behandelaars). Je doel is om de cliënt te helpen beter te functioneren, terwijl de omgeving leert hoe zij de cliënt in het dagelijkse leven op de juiste manier kunnen ondersteunen.

Jouw werkzaamheden:

 • Je observeert en geeft vaktherapie (individueel en in groepsverband).
 • Je behandelt doelgericht, daarnaast rapporteer en evalueer je.
 • Je geeft advies aan de betrokkenen van de cliënt met betrekking tot de ondersteuning.

Je werkt samen met een enthousiast team van vaktherapeuten. Je collega's werken in verschillende regio's, maar er zijn regelmatig vakgroepdagen waar je elkaar inspireert en waar ervaringen gedeeld worden met elkaar. Ook volg je regelmatig samen cursussen om kennis te vergroten. De vakgroep Vaktherapie is onderdeel van het Expertisecentrum van Zuidwester. Deze bestaat uit verschillende disciplines, zoals gedragsdeskundigen, bewegingsagogen, fysiotherapeuten & medische dienst. Wij werken ook in de polikliniek, waar cliënten worden behandeld die niet aan Zuidwester verbonden zijn.

Jij hebt het

 • een afgeronde hbo of master opleiding Psychomotorische Therapie of Vaktherapie.
 • kennis en ervaring met behandeling van complexe problematiek (zoals trauma, hechtingsstoornis).
 • je bent kritisch, zichtbaar én denkt vooruit.
 • je werkt graag samen met je collega's van andere vakgebieden. op meerdere locaties werken zie jij als een uitdaging.

Zo zorgen wij voor jou

 • Een salaris van maximaal € 4806,00 bruto per maand op basis van 36 uur (FWG-schaal 55), vanaf 01-06-2024, CAO gehandicaptenzorg).
 • Een dienstverband voor onbepaalde tijd.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,83%.
 • Bedrijfsfitness, een fietsplan én personeelskorting bij verschillende bedrijven.
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen zodat je in beweging blijft voor persoonsgerichte zorg!

Maak werk van deze vacature en solliciteer!
Wil je graag werken bij een organisatie waar leren voorop staat? Solliciteer dan vóór 6 juni. Eerst meer weten over deze functie? Bel dan met Katharina Hellendoorn (muziektherapeut en vakgroepvoorzitter vaktherapie) via .Functie:psychomotorisch therapeut
Startdatum:22-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4806 – 4806
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zuidwester via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures rockanje
 2. Psychomotorisch Therapeut Zuidwester 22-05-2024

Bekijk ook andere vacatures