Vacature Relatiebeheerder

Relatiebeheerder in Rozenburg Nh

Rechten en plichten

  • Huisregels
Over SMC
  • Bestuur

Relatiebeheerder verwijzers

We hechten veel waarde aan de mening en input van verwijzers, omdat zij een essentiële rol spelen in het zorgproces. Samen streven we naar de beste zorg voor onze patiënten uit de regio en een goede samenwerking tussen alle betrokken partijen. Mocht u vragen hebben of meer willen weten over onze samenwerking met verwijzers, dan kunt u altijd contact opnemen met . Zij staat u graag te woord en kan u verder informeren over onze aanpak en mogelijkheden.

U kunt ook contact opnemen met Leonie als u behoefte heeft aan informatie over onze specialisten, wachttijden, scholing, afspraken of andere zaken die te maken hebben met verwijzingen naar ons ziekenhuis. Zij zal er alles aan doen om u zo goed mogelijk te ondersteunen en de samenwerking met verwijzers te bevorderen.

Leonie is bereikbaar op of .Functie:relatiebeheerder
Startdatum:20-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Spijkenisse Medisch Centrum via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures rockanje
  2. Relatiebeheerder Spijkenisse Medisch Centrum 20-05-2024

Bekijk ook andere vacatures