Vacature Stage Lopen

Stage Lopen in Hellevoetsluis

Kom jij stage lopen bij WebGrowth?

stage webgrowth

Ben jij een HBO of MBO student die een stage plek zoekt? Wij staan altijd open voor leergierige en proactieve studenten. Heb jij dus de passie voor E-commerce, marketing en websites en ben je toevallig opzoek naar een werkplek waar jij een echte toevoeging kan zijn aan een hecht team? Stuur dan een open sollicitatie naar t.a.v , graag ontvangen wij hierbij een CV inclusief een foto en jouw motivatiebrief!

Hopelijk tot snel!

Ben jij op zoek naar een leuke stageplek in de regio Zuid - Holland om meer te leren over online marketing? Wij zijn namelijk op zoek naar jou! Tijdens jouw stage leer je alles over wat er komt kijken bij online marketing en richt jij je vooral op het creatieve gedeelte.

Functie:stage lopen
Startdatum:23-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met WebGrowth B.V.;Luxurycigars;Dropeasy;Meubel Maestro via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures rockanje
  2. Stage Lopen WebGrowth B.V.;Luxurycigars;Dropeasy;Meubel Maestro 23-05-2024

Bekijk ook andere vacatures