Vacature Vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk in Rockanje

Wakibi zoekt versterking in het redactieteam (vrijwilligerswerk)

Tekstschrijvers, journalisten, redacteurs en andere taalliefhebbers opgelet! Wij zoeken per direct versterking in het redactieteam van Wakibi.
Lijkt het je leuk om op vrijwillige basis 1x per maand een artikel te schrijven voor ons blog, te helpen om onze website up-to-date te houden of posts te schrijven voor onze social media kanalen? Dan horen we graag van je!

In het redactieteam werken we aan een goede online zichtbaarheid van onze fantastische stichting. Door blogs te schrijven over actualiteiten in landen waar we actief zijn en gebeurtenissen binnen Wakibi. Door korte interviews af te nemen met vrijwilligers, uitleners en partners. En door ervoor te zorgen dat de copy op onze website bezoekers inspireert en activeert.

Over Wakibi

Stichting Wakibi biedt de mogelijkheid kleine leningen (microkredieten) aan ondernemende mensen in ontwikkelingslanden te verstrekken. Je kunt zelf de ondernemers uitkiezen en die ondersteunen met een klein bedrag. Wakibi heeft geen strijkstok, alle leningen gaan dus voor 100% naar het gekozen project.

We bestaan door een fantastisch netwerk van enthousiaste en goede vrijwilligers . Alle vrijwilligers zetten zich vanuit hun eigen expertise in voor Wakibi.

Praktische informatie

 • Je werkt vanaf de plek waar jij wilt.
 • Contact met medevrijwilligers is veelal virtueel en incidenteel een teammeetingoverleg bij elkaar.
 • Daarnaast zijn er vrijwilligersdagen. Aanwezigheid is niet verplicht, maar als teamlid events vinden we het natuurlijk wel heel belangrijk dat je hierbij bent.

Wij zoeken iemand die

 • Het leuk vindt om artikelen en blogs te schrijven.
 • Interviews af te nemen en uit te werken met uitleners en partners.
 • Ervaring heeft met het schrijven van artikelen.
 • Net als Wakibi achter zelfredzaamheid in ontwikkelingslanden staat.
 • Enthousiast is en zich graag een paar uur per maand wil inzetten voor Wakibi.

Wij bieden jou

 • De kans om bij te dragen aan het succes van ondernemers in ontwikkelingslanden.
 • Een enthousiast en divers netwerk waarin je veel kunt leren.
 • De mogelijkheid om een jonge organisatie te helpen uitbouwen.
 • Veel vrijheid bij het invullen van de functie.

Aanvullende informatie

Ben je geïnteresseerd in deze ontzettend belangrijke functie? Of wil je meer informatie hebben? Neem dan contact op via .


Stichting Wakibi

Groeneweg 2, 3235 KD Rockanje

Lenen aan ondernemende mensen in ontwikkelingslanden brengt risico's met zich mee. Wakibi garandeert geen terugbetalingen en verstrekt geen rente.Functie:vrijwilligerswerk
Startdatum:8-4-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Wakibi via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures rockanje
 2. Vrijwilligerswerk Stichting Wakibi 08-04-2024

Bekijk ook andere vacatures